{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning i udlandet

Dykning i udlandet | Dykkercertifikat i udlandet | KILROY
Dykning i udlandet | Dykkercertifikat i udlandet | KILROY

Lær at dykke i udlandet

Tag dit dykkercertifikat i udlandet, udvid til Advanced, prøv liveaboard eller prøv fun dive. Under havoverfladen venter et rigt dyreliv og unikke oplevelser. Når du dykker, får du oplevelsen af at være på besøg i et fremmed univers, hvor du er gæsten. Se flotte regnbuefisk, koralrev, hvalhajer, delfiner, reef sharks, rokker og blæksprutter. Dykning i udlandet er et must, og vi har dykkeroplevelser til alle niveauer.

Book gratis rejsemøde om dykning!

Dykkerrejser til hele verden

Vi har dykkerrejser til hele verden, og uanset om du er erfaren dykker eller endnu ikke har taget dit dykkercertifikat, så skal vi nok sørge for, at du får en fed oplevelse. Tag på oplevelse under havets overflade, og oplev nogle af verdens allersmukkeste koralrev, farverige fiskestimer og store skabninger som hvalhajer og rokker. En dykkerrejse i udlandet er virkelig en fed måde at rejse på.

Tag dit dykkercertifikat i udlandet!

Der er mange gode grunde til at tage dit dykkercertifikat i udlandet, uanset om du gerne vil have et PADI Open Water eller et PADI Advanced dykkercertifikat. For det første er det markant billigere at tage dit dykkercertifikat på din rejse, frem for herhjemme. For det andet får du mulighed for at lære at dykke under tropiske himmelstrøg i krystalklart og varmt vand. Og for det tredje er sigtbarheden i særklasse, hvis du lærer at dykke i Asien, Australien eller i Mellemamerika f.eks. Og så får du et helt andet liv under overfladen, når du tager dit dykkercertifikat i udlandet. Dyk med skildpadder, hajer, rokker og oplev koralrev i de smukkeste farvekombinationer.

De bedste dykkerinstruktører

Når du bestiller et dykkerkursus, uanset om du er nybegynder eller øvet, garanterer vi, at du får topsikret dykkervejledning af dykkerinstruktører, der guider dig hele vejen fra den tidlige introduktion, til du er oppe på land igen. Dykkerinstruktørerne som vi samarbejder med i udlandet er håndplukkede, og tager dig til de bedste dykkerspots rundt om i hele verden - du kan godt glæde dig!

Vi kan hjælpe dig med at tage et dykkercertifikat, tage et udvidet dykkercertifikat eller bare prøve med et enkelt dyk, for at se om det er noget for dig. 

Hvorfor dykke med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.