{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Afrika

Frivilligt arbejde i Afrika | Arbejd frivilligt i Afrika | KILROY
Frivilligt arbejde i Afrika | Arbejd frivilligt i Afrika | KILROY

Frivilligt arbejde i Afrika

Leder du efter et uforglemmeligt eventyr, der kombinerer det at gøre en forskel med at opleve nye kulturer? Så er du kommet til det rette sted, for alt det får du i Afrika! Uanset om du er interesseret i samfundsudvikling eller at beskytte vilde dyr, så er der utallige muligheder for at give en hånd med og gøre en reel forskel for dem, som har brug for det.

Hvis du er interesseret i at være frivillig i de små lokale samfund, kan du bl.a. være med til at renovere skoler, undervise børn eller støtte sociale aktiviteter. Hvis du er mest interesseret i at arbejde frivilligt med dyr, har Afrika nogle af verdens smukkeste og truede dyrearter. Du kan arbejde med anti-krybskytte-initiativer, hjælpe med bevarelse af vilde dyr eller hjælpe med dyrelivsrehabilitering og udsætningsprogrammer: der er masser af projekter at dykke ned i og gøre en forskel.

Et arbejde som frivillig i Afrika er en investering i dig selv, i andres liv og vores planet. Din hjælp og dit engagement betyder alt for de mennesker du møder og de samfund du besøger - i mange år fremover! Uanset hvad får du muligheden for at dykke ned i en anden kultur, lære nye færdigheder og skabe uforglemmelige minder. Med vores hjælp, finder vi sammen det projekt, som passer til lige prævis det du drømmer om.

Book et møde og hør mere!

Hvor kan du arbejde frivilligt i Afrika?

I øjeblikket kan vi hjælpe dig med at arbejde frivilligt i følgende lande i Afrika:

Hvorfor arbejde frivilligt i Afrika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Læs mere om at arbejde frivilligt i Afrika

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.