{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Skydiving i udlandet

Skydiving i udlandet
Skydiving i udlandet

Skydiving - hvis du leder efter adrenalinrush!

Hvordan kan du nemmest få et adrenalinrush? Svaret er enkelt. Ved at hoppe ud fra et fly i et faldskærmsudspring - bedre kendt som at skydive! Hjertet pumper derudad, mens du sidder i flyet på vej op og ser huse og biler blive mindre og mindre for hvert sekund. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan skydive, så lad os hjælpe dig med planlægningen.

Hør mere om skydving i udlandet!

Faldskærmsudspring i udlandet

1, 2, 3 - er du klar?! Du kaster dig ud, og selvom du sandsynligvis skriger det bedste, dine lunger er i stand til, er det stadig fedt, og vildt og alt muligt andet! Det er sandsynligvis dit første skydive og hans skydive nummer 1725. Skydiving og faldskærmsudspring handler om adrenalin og tyngdekraft. Skydiving er en af de vildeste og smukkeste oplevelser du kan få.

Se verden fra oven, og få dit vildeste RUSH på din rejse!

Hvorfor skydive med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Det er en meget god ting at vide, når du skal skydive!
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.