{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i udlandet

Surfing i udlandet | KILROY
Surfing i udlandet | KILROY

Lær at surfe i udlandet

Surfing er ikke blot en sport - det er en kultur og en sindstilstand! Lad os hjælpe dig med at tage på den fedeste surfferie i udlandet. Vi samarbejder med nogle af de bedste surfskoler i verden, hvor du med garanti får den rette træning, så du kan lære at surfe med stil. En surfskole i udlandet er for dig, uanset om du er nybegynder, eller en allerede øvet surfer. Vi garanterer dig en fed oplevelse i en surfcamp sammen med en masse andre unge!

Book gratis møde om surfing i udlandet!

Hvor kan du surfe i udlandet?

Surfing er heldigvis en sport, man kan praktisere i det meste af verden, men nogle steder har bare bedre forhold end andre. Vi kan hjælpe dig med at komme på surfcamp i både Afrika, Asien, Mellemamerika, Europa, Nordamerika og i Oceanien.

I Afrika har vi mulighed for at hjælpe dig med at surfe i Marokko og Sydafrika, mens især Sri Lanka og Bali er vores populære surfspots i Asien. Ellers er der naturligvis også klassiske surfdestinationer som Australien, USA, Portugal og Costa Rica. Du kan få det fulde overblik over, hvor vi kan hjælpe dig på surfcamp nedenfor.

Surfrejser for både nybegyndere og øvede

Uanset om du er nybegynder eller klar til at blive endnu bedre surfer, så har vi noget for dig. På vores surfcamps er der både rutinerede og urutinerede surfere, og der vil være mulighed at finde et surfkursus for alle. På alle surfcamps vi samarbejder med er der en fed stemning, og uanset hvor du vælger at surfe, kan du forvente at blive en del af et fedt miljø sammen med alle de andre backpackere. 

Vi samarbejder med utroligt dygtige surfinstruktørere, der står klar på de forskellige surfcamps. Deres højeste prioritet er at sørge for, at du får finpudset dine surfskills, og så selvfølgelig at du har en awesome oplevelse i campen!

Rejser du alene? Cool! På surfcampen er der mange, der kommer som solorejsende, netop fordi sammenholdet er i højsædet, og fordi du nemt kommer i snak med alle de andre rejsende. Der vil ofte være en form for lounge i campen, hvor I om aftenen, trætte af dagens surfing, kan hænge ud og nyde en kold øl sammen.

Kombinér surfing med andre aktiviteter

På de surfcamps vi samarbejder med, kan du blive hængende i 3 dage, en uge eller endda flere uger. Du kan vælge at kombinere dit ophold med andre aktiviteter, og nogle af vores surfcamps tilbyder både yogaundervisning, dagture og endda en kombination med frivilligt arbejde, hvis det kunne have din interesse. I 

Er du blevet hooked på en surfrejse?

Uanset hvor du drømmer om at tage på surfcamp, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse. Er surfing det eneste du vil? Fint! Vil du kombinere surfcamp med andre aktiviteter, eller skal det blot være en mindre del af dine samlede rejse, så har vi masser af erfaring med at hjælpe backpackere af sted på deres livs eventyr.

Book et gratis møde og hør mere!

Hvorfor surfe med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.