{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Upskill oplevelser rundt om i verden

Learn To Photograph In Bali
Climbing In Serbia

Upskill – Lær en ny skill og tag dit liv til nye højder

Læring er en livslang proces, og hvad er bedre end at lære nye færdigheder, mens du rejser i smukke omgivelser? Med dette rejsekoncept hjælper vi dig med at opkvalificere dig inden for et bestemt område og booste din personlige udvikling. Det kan være din egen personlige udvikling, et karriereløft eller for at finde en ny vej i livet. Du kommer til at rejse med et formål og opbygge et nyt netværk. Lær dig selv bedre at kende og find ud af, hvem du vil være.

Upskill oplevelser rundt om i verden

Du kan lære om forskellige aspekter af webudvikling – bliv en SoMe - og marketingekspert, en fotograf med egen virksomhed eller mestre webudvikling og kodning. Alle sammen gode kompetencer at have, hvis du vil udvikle din egen virksomhed, bygge et CV til en karriere inden for webudvikling eller få chancen for at blive en digital nomade.

Du kan også vælge at gå i en helt anden retning, og lære at blive ét med naturen. Tag på et lærerigt udendørseventyr og lær, hvordan du overlever i naturen, mens du anvender aktive færdigheder såsom klatring, kajak-roning og vandring. Det er ligegyldigt om du er til at bygge igloer og dyrke vintersport eller nyder at lave mad over bål på varme sommernætter, så har vi oplevelsen til dig. Du vil opnå udendørs lederevner, lære aktive færdigheder og have tid til virkelig at reflektere over dig selv og dit liv.

Hvis dit sabbatår er lige om hjørnet, så tilbyder vi en lærerig oplevelse for livet. Sejl verden rundt på et stort skib og udvikle dig som individ, bliv en global borger og skab livslange venskaber. Du lærer at sejle, deltager i kurser i et utraditionelt klasseværelse og er en del af forskellige frivillige projekter.

Hvis du drømmer om at blive yogalærer, hvorfor så ikke gøre det i enestående omgivelser i enten Cota Rica, Guatemala eller på smukke Bali? Her får du 200-timers yogalærer træning med erfarne og dedikrede underviserer i løbet af 3 uger. Du vil også have tid til at udforske dine fantastiske omgivelser og gå på opdagelse i lokalområdet.

Oplevelserne vil markere et punkt i dit liv, hvor der vil være et før og efter. En livsdefinerende oplevelse.

Hvad er mine muligheder?

I øjeblikket tilbyder vi følgende muligheder for Upskill rundt om i verden:

Vi arbejder i øjeblikket på endnu flere fede oplevelser, så følg med!

Hvorfor tage på en Upskill rejse med KILROY?

Læring
Få nye færdigheder indenfor noget som du er passioneret omkring. Vi har teamet op med de bedste profesionelle instruktører.
Personlig udvikling
Tillad dig selv at vurdere dine færdigheder og kvaliteter. Opdag, hvad du ønsker i livet, og maksimer dit potentiale.
Fællesskab
Slut dig til en gruppe af ligesindede, der alle er drevet af samme interesse som dig. Få dem til at heppe på dig og støtte dig hele vejen
Del af en større rejse
Vi mener, at det er en sjov og god måde at lære på, når man kombinere rejser med at lære nye færdigheder. Vi hjælper dig med at ordne alt fra flybilletter, program, overnatning, oplevelser mm.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.