{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 grunde til at det ødelægger dit liv at rejse

10 grunde til at det ødelægger dit liv at rejse

Kan det virkelig ødelægge dit liv at rejse for meget?

At rejse er uden tvivl noget af det mest fantastiske i verden. Åh, den adrenalin man mærker når man er ved at booke en flybillet og nærmest ryster på hænderne når man indtaster dankort-oplysningerne, kender du det? Eller dagen hvor der er afrejse og det føles helt ligesom juleaften da man var barn - er der noget bedre?

Så hvordan kan det være at det rent faktisk kan ØDELÆGGE dit liv at rejse? Det fortæller vi dig her.

1. Du får aldrig nok / Du får for lidt

Backpacking KILROY

Du bliver bare aldrig færdig med at rejse. Du kan bare ikke lave en tjekliste og så på et tidspunkt forvente, at NU har du sat hak ved alle punkter, for der kommer jo hele tiden nye. Der dukker konstant nye destinationer op som du vil opleve, og mål og drømme som skal indfries. Måske vil du gerne sejle mod fjerne kystertage et dykkerbevis eller trekke til Machu Picchu - det hele skal jo nåes inden du bliver aaaalt for gammel. Og mange steder hvor du har været, skal jo gerne genopleves! Savne savne!

2. Nye bedste venner som du måske aldrig ser igen

Backpacking | KILROY

På din rejse rundt i Australien, på college i USA eller med buspas rundt i Sydafrika, møder du uden tvivl fede og spændende mennesker som du måske ender med at rejse rundt med, drikke dig fuld med, eller tage dit første bungy jump med. I aftaler at I skal mødes MANGE gange i fremtiden og arrangerer reunions forskellige steder i verden, men chancen for at det sker er ofte meget lav, og dine nye bedste venner er pludselig kun en profil på Facebook.

3. Danmark bliver pludselig så ufattelig kedelig

Backpacking | KILROY

Forstå os ret, vi ELSKER Danmark. Alligevel er det bare noget så kedeligt at komme hjem til Danmark efter en lang rejse, fordi at alting bare er som det plejer. Folk ser mega sure ud, ingen hilser når du siger "g'day mate, how's it goin'" og ingen forstår hvad det er du lige har været igennem. Der sker bare ikke meget på en dag i Danmark som der ville gøre på en dag i New Zealand eller i Nepal. Næste tur trækker viiiiiirkelig meget!

4. Familie og venner kommer til at hade dig lidt

Backpacking | KILROY

Heldigvis ikke helt, men de bliver nok liiiidt trætte af at høre om din tur og dit eventyr på et tidspunkt. De kender jo ikke søde Jessica du mødte i Australien eller surfer dude Jack fra USA. De bliver muligvis lidt misundelige, særligt venner og veninder der bare ikke selv har råd til en tur lige nu. Du smider billeder op på InstagramFacebook og Snapchat, og de gider ikke engang at like det mere.

Men de kan da bare se at komme af sted selv så!?

5. Din rejse jorden rundt bliver den bedste i dit liv

Alt hvad der sker herefter, kan aldrig komme op på samme niveau som din rejse jorden rundt. Der går nærmest ikke en dag, hvor du ikke tænker tilbage på din verdensturné, og når du genser dine billeder bliver du nærmest helt dårlig af savn. Du må og skal prøve at rejse jorden rundt mindst en gang i livet, så gør det mens du kan. Se vores rejser jorden rundt her.

Backpacking | KILROY

6. Altid misundelig

Backpacking | KILROY

Når du er hjemme igen, skal du høre om andre som skal ud at rejse eller som er ved at planlægge deres livs tur. Imens sidder du med hovedet begravet i bøgerne på din bachelor eller kandidat, og rejsefeberen slår bare hårdere end nogensinde. Måske skal du overveje at læse et semester i udlandet? Det kan vi også hjælpe dig med, og vores studievejledning er gratis. Så kan du både rejse OG tage en uddannelse samtidig - win/win.

7. Vækkeuret bliver din værste fjende

Backpacking | KILROY

De kedelige dagsrutiner findes bare ikke når du rejser jorden rundt. Du sætter kun vækkeuret fordi du skal starte dit trek til Kilimanjaro eller fange en båd på Maldiverne. Det er simpelthen bare ikke det samme som et irriterende vækkeur der ringer en mørk vintermorgen i Danmark. ÅHHHH, GÅ VÆK!

8. En forfærdelig rastløshed

Backpacking | KILROY

Det kan beskrives med ét ord, wanderlust: "A strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world." Er det noget du genkender?

9. Altid ny planlægning i gang

Backpacking | KILROY

Du stopper aldrig med at drømme, tænke og planlægge nye rejser og ture. Du bliver tiltrukket af kort og globuser og kan stirre på dem i 100 år, mens du tegner nye ruter i dit hoved. Du googler destinationer og dagdrømmer mens du cykler eller tager bussen til arbejde eller studiet. Det slutter bare aldrig!

10. Post-travel depression

Backpacking | KILROY

Post-travel depression er muligvis det ALLER værste, for det gør bare ondt. Ondt helt inde i sjælen, og det føles bare SÅ unfair at du skal have så forfærdelig en følelse i kroppen ovenpå så fantastisk et eventyr. Post-travel depression kommer snigende cirka en uge efter hjemkomst. Du savner alt og alting fra din rejse. Din flirt, dine nye bedste venner, duftene, maden, området og følelsen af frihed vil bare ikke lette fra dit hjerte og dit sind, og du får nok også en tudetur eller to. Det eneste der faktisk hjælper er, at have en ny flybillet klar i hånden. Så du går tudende ind på nettet og booker en ny billig flybillet med det samme - åh, det hjalp!

Kort sagt: "jeg fortryder virkelig at jeg tog ud at rejse," Det har ingen nogensinde sagt. Nogensinde! Skynd dig af sted inden det er for sent!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.