{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 rejseoplevelser der sparker benene væk under dig

working-holiday-shark-cover
Rikke Roed Laursen

5 fede rejseoplevelser

Vi ved, hvad du tænker på! Du vil gerne ud og rejse! Men ikke bare for at rejse. Nej, du vil have en oplevelse, der sparker benene væk under dig. Sådan virkelig væk. Og det kan vi godt forstå. Led ikke længere - Vi giver dig her 5 rejseoplevelser, der efterlader dig med denne følelse.

 

1. Bestig Kilimanjaro!

Forestil dig, at du står på toppen af Afrikas højeste bjerg og kigger ud fra de 5895 meter. Turen til toppen er en eye-opener. Du kommer totalt i ét med den smukke og ubarmhjertige natur, og vi lover dig, at du har fået den vildeste oplevelse, når du har besteget Kilimanjaro!

2. Frivilligt arbejde som del af rejsen

Vi tilbyder mange forskellige typer frivilligt arbejde, og hvert eneste projekt vil efterlade dig med en følelse af at have bidraget positivt til lokalmiljøet, samtidig med, at du vil udvikle dig personligt. Et meget populært projekt er marinekonservatet på Filippinerne. Dit arbejde består primært i at dykke. Seriøst, hvor fedt er det lige? I gennemsnit har man mellem 40 og 50 dyk om måneden, mens man arbejder for at forbedre marinemiljøet i det krystalklare hav ud for Dumaguete. Ud over at tage hjem med en fantastisk følelse af at have hjulpet til i naturen, så kan du lige skrive 'rutineret dykker' på CV'et også. Win win.

3. Working Holiday i Australien

Har du nogensinde overvejet bare at hive et halvt år ud af kalenderen, men samtidig synes, at det er en smule uoverskueligt rent økonomisk? Vi har løsningen! Tag på working holiday i Australien. Så kan du arbejde, mens du er afsted. Tag f.eks. arbejde på en farm, og tjen penge, som du efterfølgende kan rejse for. Du møder masser af andre rejsende, der tager job for at tjene nogle penge. Det er en utraditionel måde at opleve et nyt land og en ny kultur, men tro os, du kommer ikke til at fortryde det!

4. Fitness & Surf-camp i Thailand & på Bali

Her kan vi tale om en rejseoplevelse, der bogstaveligt talt slår benene væk under dig. For det kan til tider godt blive hårdt, enten når du cruncher i fitness bootcampen eller forsøger at komme op på surfbrættet for 60. gang. Men! Det er det hele værd, og når først du er kommet ind i rytmen på bootcampen og har fundet teknikken på bølgerne, vil du finde ud af, hvor mega fedt livet på aktiv ferie er. Du kommer hjem som et nyt menneske! 

5. Rejs med den transmongolske jernbane

Naturmæssigt får du nok ikke en større oplevelse, end hvis du tager på en rejse på den transmongolske jernbane. I roligt tempo oplever du det smukkeste, som RuslandMongoliet og sluttetligt Kina har at byde på. Sociallivet i toget er en af fordelene ved denne tur, for selvom man rejser alene eller et par stykker sammen, kommer man i virkeligheden til at rejse sammen som en stor gruppe, da mange på denne rejse tager hele vejen fra Moskva til Beijing.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.