{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 steder du bare MÅ opleve i magiske New Zealand

6 steder du bare MÅ opleve i magiske New Zealand

Oplev fortryllende smukke New Zealand

I New Zealand kan du på meget kort tid komme fra gletsjer til jungle, eller fra vulkan til strand. Netop på grund af landskabets diversitet, var New Zealand oplagt til optagelserne på den legendariske film, Ringenes Herre, og et helt oplagt valg til dit næste road trip! Så pak vandrestøvlerne, køb flybilletterne og lej en camper - her får du 6 steder, du ikke må gå glip af undervejs på dit eventyr gennem New Zealand!

1. Hobbiton

Hobitton i New Zealand | KILROY

Når du cruiser rundt på Nordøen, er ét af højdepunkterne The Shire, og selvom det lyder som en turistfælde, og uanset om du er til Ringenes Herre eller ej, så er det et af de steder, der er værd at lægge vejen forbi. Her får du en bid af "Midgård" ligesom du kan få et indblik i historierne bag filmatiseringen af de populære bøger. Nyd en kold forfriskning i Green Dragon Pub eller nap en frokost på Shire's Rest Café. 

2. Waitomo Caves

Waitomo Caves i New Zealand | KILROY

Blot en times kørsel fra Hobbiton ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske grotter, floder og afkroge. Det er både spændende, fascinerende og lidt skræmmende på samme tid. Glæd dig til at se ildfluerne lyse grotterne op som en stjerneklar himmel. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du kaste dig ud i rafting eller ziplining i mørket.  

3. Tongariro National Park

Tongariro National PArk i New Zealand | KILROY

I Tongariro Nationalpark kan du med New Zealands nationalfugl, kiwien, i forgrunden og Mount Ngauruhoe i baggrunden opleve nogle af landets aktive vulkaner. Mount Ngauruhoe blev verdenskendt i Ringenes Herre som Mount Doom og byder på nogle enestående trekkingmuligheder, hvor du bliver forkælet med smaragdgrønne søer og sorte vulkanlandskaber. Du kan også stå på ski på Mount Ruapehu i nationalparken.

4. Rotorua

Rotorua i New Zealand | KILROY

Et besøg i Rotorua på Nordøen er endnu et must på dit road trip. Her kan du blandt andet tjekke de boblende mudderpøle og skøre gejsere ud. Rotorua er desuden ét af de områder i verden med mest geothermisk aktivitet. Du kan også besøge Maori-landsbyen, Te Puia, og opleve den spændende maorikultur, herunder den berømte Haka-dans.

5. Glenorchy

Glenorchy i New Zealand | KILROY

Så er dit road trip kommet til Sydøen, og du har sikkert både været forbi Christchurch og Queenstown på nuværende tidspunkt. Godt 45 minutters kørsel fra sidstnævnte ligger Glenorchy, en lille idyllisk by ved en smukke sø, Wakatipu. Dette område er paradis for alle naturelskere, og du finder nogle af New Zealands flotteste bjerglandskaber og skove. Området er bl.a filmatiseret som Ringenes Herres Isengard.

6. Fiordland

Fiordland i New Zealand | KILROY

Bare navnet lyder helt magisk, og Fiordland er absolut ét af de allersmukkeste steder i New Zealand - og der er ellers mange! Her får du gigantiske fjelde, mørke fjorde og smukke vandfald. Tag en vandretur på Milford Track - en firedages vandretur, der tager dig gennem de smukkeste dale og forbi uberørte søer. Milford Sound er et klassisk højdepunkt i området, der bør ses.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.