{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


7 hemmelige steder i Sydamerika du ikke vidste du skulle besøge!

7 hemmelige steder i Sydamerika du ikke vidste du skulle besøge!
Nanna Ibsen Rahr

Skal du på rundrejse i Sydamerika?

Oplev noget, som ingen andre af dine venner har oplevet! Vi giver dig her 7 fantastiske steder i Sydamerika, som du med garanti ikke har hørt vennerne snakke om endnu. Hvis rejsen går til Sydamerika, og du gerne vil opleve noget ud over det sædvanlige, så lad os hjælpe dig lidt på vej. Tjek disse syv steder ud, send os en mail og så sørger vi for, at du kan spamme dine venner på Instagram og Facebook med billeder fra steder, de helt sikkert aldrig har hørt om før!

1. Isla de la Plata i Ecuador

Isla de la Plata i Ecuador | KILROY

Øen er lokalt kendt som "den fattige mands Galapagos", da øen, ligesom Galapagosøerne, byder både på et imponerende dyreliv og forrygende omgivelser, men til en lavere pris. På vejen til øen kan du være heldig at spotte hvaler. 

Sådan kommer du dertil: Fra Puerto Lopez på fastlandet finder du omkring 10 turoperatører, der har licens til at tage dig på en tur til øen. Bådturen tager mellem en 1 og 1,5 time. 

2. Isla de Providencia i Colombia

Isla de Providencia i Colombia | KILROY

Endnu en ø, og endnu en skjult perle, som ikke mange kender til. Isla de Providencia ligger markant tættere på Nicaragua end Colombia, men hører altså til sidstnævnte. Det er et bountyparadis, og der er virkelig ikke mange turister her. Dykningen er suveræn i øvrigt!

Sådan kommer du dertil: Du skal flyve til den nærliggende ø, San Andres (som også er helt fantastisk i øvrigt), hvorfra du kan tage en kort 15-20 minutters flyvetur til Isla de Providencia. 

3. Chaco-området i det nordlige Paraguay

Chaco i Paraguay | KILROY

Okay, indrømmet. Det er et meget afsides eventyr du kommer på her, men Chaco-området i Paraguay er et fantastisk sted at spotte dyreliv. Området dækker mere end 42% af Paraguays samlede areal, men huser under 5% af befolkningen - og dem der bor her, er primært lokale indfødte, så det er en god idé at kunne et par gloser spanks, inden du rejser hertil.

Sådan kommer du dertil: I Chaco-området kører der nærmest ingen offentlig transport, men der kører derimod busser til og fra hovedstaden Asuncion - hop på en af disse, eller lej en firhjulstrækker, og kør rundt på egen hånd.

4. Den smukke by Sucre i Bolivia

Sucre i Bolivia | KILROY

Sucre er Bolivias måske smukkeste by! Derudover er det landets officielle og historiske hovedstad, selv om La Paz faktisk også anses for at være landets hovedstad. Det var i øvrigt her, at man erklærede sig et selvstændigt land, og byen er desuden at finde på UNESCO's verdensarvsliste. Byen har utrolig meget historie at byde på, og går din rejse forbi Bolivia, må du ikke misse Sucre!

Sådan kommer du dertil: Du kan nemt flyve til Sucre i Bolivia, uanset om du kommer fra La Paz eller fra nogle af de omkringliggende lande. Du kan også tage bus til byen fra flere steder i landet, som f.eks. Uyuni, La Paz eller Santa Cruz for en meget beskeden sum. 

5. Perito Moreno Gletsjeren i Argentina

Perito Moreno i Argentina | KILROY

I den sydvestlige del af Argentina, tæt på den chilenske grænse, finder du den smukke gletsjer, Perito Moreno. Når du tænker Argentina, er det første du tænker sikkert ikke kæmpe isgletsjere, men ikke desto mindre, bør du bestemt skrive denne på din liste over ting, du skal se, hvis Argentina er en del af din rejseplan!

Sådan kommer du dertil: Der afgår busser fra den nærliggende by, El Calafate, der tager omkring 90 minutter. Busturen er ikke billig sammenlignet med, når du ellers rejser rundt i Argentina, men turen er helt sikkert dét værd!

6. Las Lajas Sanctuary i Colombia

Las Lajas Sanctuaty i Colombia | KILROY

Colombia er mest kendt for sine seværdigheder, byer og strande i den nordlige del af landet, men tæt på Ecuadors grænse i syd finder du et absolut must see! Las Lajas-katedralen er én af de mest imponerende i Sydamerika, hovedsageligt på grund af arkitekturen. Katedralen er bygget på en bro i en kløft med et smukt vandfald som baggrund, og det er umuligt at sige, om det er omgivelserne eller katedralen, der er det smukkeste. 

Sådan kommer du dertil: Katedralen ligger i kort afstand til den lille landsby, Ipiales. Her kan du overnatte en dag eller to. Byen har en busterminal, hvorfra du kan rejse til flere colombianske byer. Du kan også tage en 15-minutters taxi-tur til Ecuadors grænse, hvorfra du kan rejse videre ind i nabolandet.

7. Huacachina i Peru

Huacachina i Peru | KILROY

Det ligner i virkeligheden et fatamorgana fra en tegnefilm. Midt imellem store sandbanker, finder du den lille oase, Huacachina, der charmerende snor sig omkring den lille lagune. Stedet er totalt idyllisk, og hvis du har et par dage til overs mens du rejser rundt i Peru, bør du slå et smut forbi. Her kan du i øvrigt både køre ATV-ræs og sandboarde i ørkenen.

Sådan kommer du dertil: Man kan både rejse til Huacachina med busselskaber fra Cuzco eller Lima. Du kan også tage en lidt billigere offentlig bus til den lille by Ica, hvorfra du kan tage en taxi det sidste stykke vej til oasen. 

Vi har selvfølgelig mange flere hemmelige perler i Sydamerika end ovenstående 7, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde dem, du har vil opleve på din rejse til Sydamerika. Send os en mail på knappen nedenfor, og så hjælper vi dit eventyr på vej!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.