{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Bali on a Shoestring: 9 dages eventyr blandt rismarker og gyldne strande

Bali on a shoestring

Oplev det bedste af Indonesiens paradisø

Balis smukke natur, fantastiske strande, spirituelle kultur og utallige muligheder for fede aktiviteter har gjort den indonesiske perle til en af vores absolutte yndlingsdestinationer. Denne 9 dages tur indkapsler alt det bedste, Bali har at byde på - uden at smadre budgettet! Turen kan både fungere som et skønt get-away eller i kombination med en længere rejse. Læs om de 9 dage i paradis her.

TUR: BALI ON A SHOESTRING
Varighed: 9 dage Start: Kuta Slutter i: Gili Trawangan Pris fra: 4.156 DKK
Læs mere om rejsen her

Dag 1 - 3: Kuta

Efter ankomst i Kuta er der dømt fri leg. Nyd din første dag med drinks på stranden og med at bekæmpe bølger på dit surfboard eller udforsk kulturen og butikkerne i de omkringliggende landsbyer.

Efter et par dage med afslapning i Kuta går turen mod Kubutambahan. På vejen stopper I for at nyde en lokal frokost, inden I finder jer til rette i det charmerende guesthouse. 

Indonesiens paradisø, Bali

Dag 3 - 5: Kubutambahan

I Kubutambahan får du mulighed for at vise dine kokkevner i det balinesiske køkken, når du giver dig i kast med det inkluderede madlavningskursus. Derudover har du masser af tid til at tage på skønne vandreture, udforske lokale landsbyer, svømme i naturlige kilder eller besøge det smukke Gitgit vandfald. Måske får du også lyst til at besøge en af de lokale dragefrugtsgårde?

Efter at have udforsket Kubutambahan går turen videre mod ikoniske Ubud!

Indonesiens paradisø, Bali

Dag 5 - 7: Ubud

I Ubud kommer du ikke til at mangle noget at lave! Du starter med et besøg hos de balinesiske aber i den kendte Monkey Forest, inden du slippes løs i dette kulturelle hot spot. Tag en yoga lektion, eller slap af med en massage, og glem ikke at besøge de mange smukke templer og rismarker, som Ubud er kendt for. Du kan også gå på souvenir jagt i de hyggelige markeder! Om aftenen kan du finde inspiration til dine dance mooves i den traditionelle Kecak Dance Performance.

Efter Ubud går turen videre mod Padang Bai, hvor I sejler videre mod øen Gili Trawangan.

Indonesiens paradisø, Bali

Dag 7 - 9: Gili Trawangan

Den smukke ø, Gili, er hjem til klart vand, gyldent sand og massevis af lækre strandbarer, men det bedste ved Gili er, at motorkøretøjer er forbudte. Du finder simpelthen ikke bedre forhold for ren afslapning!

Tilbring de sidste dage af turen i paradis med drinks på lokale cafeer og cykelture rundt på øen. Hvis du hellere vil ligge stille på stranden og arbejde på din tan, er der dog ingen der stopper dig!

Indonesiens paradisø, Bali
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.