{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Start det nye år med et fitnessophold i Sydøstasien

ultimate-fitness-thailand-phuket-circuit-training

Er du klar til at skyde det nye år ind med manér?

Hvis du, ligesom det meste af landets øvrige befolkning, sidder med en deprimerende dårlig samvittighed, fordi 2020 ER begyndt, og du har gjort lige præcis 0 gode ting for dig selv endnu, så er der hjælp at hente! Slå to fluer med ét smæk, og book både din ferie og din gode form i samme omgang. En tur på vores fitness bootcamp på enten Phuket eller Bali, og dit 2020 har pludselig helt andre udsigter!

Læs mere om vores fitness bootcamp i Thailand
Phuket er beliggende i den vestlige del af Thailand, og her kan du kombinere din ferie rundt i landet med en omgang solid fitnesstræning sammen med andre unge fra hele verden.
Fitness bootcamp i Thailand
Læs mere om fitnesscampen på Bali
Bali er intet mindre end fantastisk. Og hvad kunne være bedre end at udforske en af Sydøstasiens mest populære øer, samtidig med at du kommer i god form?
Fitness bootcamp på Bali

Tag på fitness bootcamp i udlandet med andre unge

Der venter dig et hårdtpumpende, men sjovt, eventyr, når du skal på fitness bootcamp i udlandet! Her mødes du med andre unge fra hele verden, og du vil opleve, at hverdagen under fjernere himmelstrøg er noget anderledes end den trivielle hverdag hjemme i Danmark. 

Der er selvfølgelig varmere, billigere, sandsynligvis kortere til stranden og mange andre fede fordele. Men også hvad angår træningsmiljøet er der forskel. Her er der sammenhold, hyggelige aftenstunder i campen og glimrende muligheder for at udforske lokalområdets tropiske højdepunkter.

 

 

Kan man tage af sted på fitness bootcamp alene?

Ja! Faktisk ankommer langt de fleste alene, og det skaber en fed atmosfære i fitnesscampen. Alle kommer med forskellige mål, og der eksisterer ikke det samme 'hierarki', som du måske traditionelt forbinder med et fitnesscenter. Alle får lavet en unik og individuel træningsplan, og så giver du den ellers gas, som det passer dig!

Det fede ved at være i en bootcamp, ud over de åbenlyse fordele der er forbundet med det at rejse, er, at man i bootcampen vil få en oplevelse af at være en del af et større fælleskab. Du vil opleve et unikt sammenhold, og selvom du er taget alene af sted, er du slet ikke alene. Her støtter og motiverer man hinanden, og hele dette element er måske i virkeligheden det fedeste ved at tage på bootcamp i udlandet.

Hvad er inkluderet i en fitness bootcamp?

Godt spørgsmål! Det er lidt forskelligt, afhængig af, hvilket slags ophold, du booker. Du kan vælge at sove på fællesværelse sammen med andre, hvilket gør opholdet billigere, eller du kan vælge at sove på eget værelse. Derudover får du naturligvis tilrettelagt et individuelt træningsprogram for dig, ligesom der typisk er nogle måltider inkluderet. Du kan læse mere om, hvad hvert enkle fitnessophold inkluderer:

Læs mere om fitness i Thailand

Læs mere om fitness på Bali

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.