Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Grundet den nuværende Corona situation afholder vi i øjeblikket kun video - og telefonmøder.

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}


Book with Confidence

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Book uden bekymringer - hos KILROY har vi din ryg!

Da udenrigsministeriet har sagt god for alle rejser - såfremt du er fuldt vaccineret - gør KILROY det samme. 

Men når vi siger, at vi har din ryg, så har vi den faktisk! Hos KILROY overgår vi normale bookingbetingelser ved at tilbyde endnu mere fleksible reservationsbetingelser (betaling og aflysning) afhængigt af om du er vaccineret eller ej.

Hvis du er vaccineret, vil du nu kunne bestille din rejse på meget fleksible vilkår ved kun at betale et depositum på 35% af din samlede rejseomkostning, og derefter vente til 35 dage før afgang med den sidste betaling.

Hvis din rejse aflyses af KILROY på ethvert tidspunkt frem til afrejsedatoen, får du mulighed for enten at få fuld refusion (vi behandler 100% af vores refusioner i henhold til vores refusionspolitik) eller alternativt udsætte din rejse.

Når du booker en rejse med KILROY, kan du sagtens ændre i dine planer. Lad os kigge på, hvordan du er dækket ind, hvis du er fuldt vaccineret:

 • Book nu og betal senere:
  Hvis du booker en ny rejse inden den 31. marts 2022, betaler du kun et ikke-refundérbart servicegebyr på 500 DKK og et depositum på 35% (af dine samlede rejseomkostninger). Den endelige betaling forfalder først 35 dage før afrejse. Hvis du bestiller mindre end 35 dage før afrejse, betaler du det fulde beløb ved booking.  
 • Afbestilling og ændring af rejse:
 • Hvis du ønsker at aflyse eller ændre* din rejse mere end 35 dage før afgang, er dette muligt. Vi refunderer enten dit depositum, hvis du afbestiller, eller ændrer - helt uden betaling - din rejse , hvis følgende betingelser er opfyldt:
 • En eller flere destinationer i din rejseplan stiller adgangskrav eller rejserestriktioner på grund af Covid19

  Adgangskravene og rejserestriktionerne forhindrer dig i at rejse

  Hvis mindst en rejsende, der fremgår af ordrebekræftelsen/rejseplanen, skal gå i karantæne i mindst 7 dage på grund af disse adgangskrav eller restriktioner.

*Bemærk, at ændringerne af dine planer afhænger af tilgængelighed, og at der kan forekomme ændringer i prisen på grund af sæsonen.

Yderligere information om vores nye 'Book with Confidence': 

 • Book with Confidence er tilgængelig for bookninger foretaget før d. 31. marts 2021 og med afrejsedato til og med d. 31. december 2022.
 • Book with Confidence gælder udelukkende ved offline køb gennem en rejsekonsulent, og dermed ikke ved online køb som fx flybilletter.
 • Hvis du aflyser din rejse på grund af sygdom mere end 35 dage før afrejse, og sygdommen ikke er relateret til Covid19, skal du have en afbestillingsforsikring til at dække dig. Dette gælder også, hvis du afbestiller mindre end 35 dage før afrejse, også selvom dette er relateret til Covid19. Hos KILROY tilbyder vi en særlig afbestillingsforsikring, som også dækker i tilfælde af sygdom på grund af en pandemi, hvilket ikke er tilfældet for alle forsikringer.
 • Hvis en rejsevejledning ophæves, men en ny rejsevejledning efterfølgende træder i kraft, der gør, at du ikke kan gennemføre din rejse, er du dækket af EU's pakkerejsedirektiv, og vil modtage fuld godtgørelse for dine rejseomkostninger (inklusiv dit depositum). 
 • Hvis du ændrer eller ombooker din rejse, kan der forekomme ændringer i prisen afhængig af fx sæson og tilgængelighed.
 • Der kan forekomme undtagelser på enkelte leverandører, hvilket betyder, at vi ikke kan tilbyde de samme fleksible vilkår.
 • Disse betalings-, ændrings- og annulleringsbetingelser tilsidesætter standardbetingelserne, dog skal de særlige vilkår udtrykkeligt fremgå af tilbuddet. Hvad angår andre vilkår, er disse en del af de generelle vilkår & betingelser.

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.