{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Madagaskar

Rejser til Madagaskar | Rundrejser i Madagaskar | KILROY
Rejser til Madagaskar | Rundrejser i Madagaskar | KILROY

Rejser til Madagaskar – Et natur- og dyreparadis ud over det sædvanlige

En rejse til Madagaskar er en rejse til et unikt naturparadis. Det afsides land, langt ude i Det Indiske Ocean, rummer en mangfoldighed af plante- og dyreliv, du ikke finder andre steder. Det er den autentiske, isolerede og helt unikke natur, der lokker folk hertil. På en rejse til Madagaskar vil du bl.a. opleve øens legendariske baobabtræer, frodige regnskov, vandfald og koralrev, for ikke at nævne de berømte lemurer, hvaler og hajer.

Skriv til os og hør mere!

Madagaskars kultur

Madagaskar er verdens fjerdestørste ø. Mange finder menneskene og kulturen særligt interessant i Madagaskar, fordi der er tale om et mix af mange kulturer fra både Asien og Afrika. I Madagaskar tror mange stadig på fortidens magi og ånder, og store dele af befolkningen, især den del der bor i landområderne, har bevaret den traditionelle livsstil med forskellige danse, ritualer osv.

Dyrelivet i Madagaskar

Madagaskars dyreliv er helt unikt, og mange af øens dyrearter er endemiske, hvilket betyder, at de ikke findes andre steder i verden. Øens mest berømte, og et af de mest specielle dyr, er lemurerne, der ligner en mellemting mellem en kat, et egern og en hund. De findes i forskellige størrelser og arter, den ene mere underlig og fascinerende end den anden - nogle synger som en hval, andre tripper underligt rundt i sandet. Faktisk findes der over 100 forskellige artstyper af lemuren!

Madagaskars natur

Også antallet af plantearter på Madagaskar er overvældende, og på en rejse hertil vil du støde på en en pæn del af de mere end 10.000 forskellige slags, der findes her. På øens sydlige del finder man nogle smukke og ret specielle tørre regnskove, mens den østlige del er stedet, hvor man finder mere almindelige tropiske regnskove.

Hvaler og dykning ved Madagaskar

Omkring Ifaty i den sydlige del af Madagaskar finder man vidunderlige sandstrande (især det nordlige Ifaty har gode strande) med perfekte muligheder for at snorkle og dykke. I juli og august kan man være heldig og se hvaler, når de bevæger sig gennem Mozambique-kanalen. Anakao er også et godt sted at dykke, hvis du drømmer om at se hajer.

Trekking og nationalparker i Madagaskar

Der er flere gode steder, der egner sig til trekking i Madagaskar. I Isalo National Park kan man vandre i meget smukke landskaber forbi imponerende vandfald og kløfter, der er som taget ud af paradis. Fra landsbyen Ranohira kan det anbefales, at du bevæger dig ud på nogle af de mindre befærdede stier for at få det bedste ud af nationalparken.

Også nationalparkerne d'Andohahela og Ankarafantsika er utrolig smukke og anbefalelsesværdige for alle naturelskere. Locaro Peninsula tilbyder flotte strande og spændende regnskov, og dette område egner sig perfekt til primitiv camping.

Rejsen rundt i Madagaskar

Store dele af Madagaskar kan være vanskelig at rejse rundt i på egen hånd, men vælger man alligevel at forsøge sig ad, er der mulighed for at rejse rundt med tog i visse dele af landet. På ruter som f.eks. Toliara til Ifaty kan man også rejse med bus. Men infrastrukturen i landet er langt fra de standarder, vi har herhjemme, hvorfor man skal kaste sig ud i rundrejsen med et åbent sind.

Det er bedst at rejse mellem april og oktober, som er den tørre sæson. For at få mest ud af landet anbefaler vi, at du hopper på en af vores rundrejser i Madagaskar, hvor der vil være rig mulighed for at opleve Madagaskars dyre- og planteliv, samt kultur. På en rundrejse er der ikke blot sørget for alt det logistiske, men du har også en lokal guide, der kan give dig de bedste insights fra landet.  

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.