Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tanzania

Tag på safari i Tanzania
Oplev den lokale kultur på din rejse til Tanzania

Rejser til Tanzania - Alle Afrikas glæder

En rejse til Tanzania kan indeholde alt fra safari og nationalparker til strandliv og storbyspænding. Her er masse af seværdigheder at vælge imellem! Hvordan lyder trekking op ad Kilimanjaro eller dyrelivet på sletten i Serengeti i nord? Eller hvad med chimpanserne i Gombe Stream National Park i det vestlige Tanzania eller de hvide sandstrande og palmetræerne på Zanzibar i øst? Tanzania har alt, hvad hjertet begærer, og er perfekt for backpackere.

Skriv til os og hør mere!

Dar es Salaam

Rejsen til Tanzania vil for de fleste begynde i millionbyen Dar es Salaam, Tanzanias hovedstad. Dar es Salaam er en fascinerende blanding af afrikansk, arabisk og indisk kultur. Dar es Salaam er ret larmende og hektisk, men byder også på et uimodståeligt indblik i afrikansk storbyliv.

Besøg eksempelvis det gigantiske Kariakoo-marked, der er Tanzanias største. Eller tag på en af Dar es Salaams natklubber, og dans med de lokale til den pumpende østafrikansk musik. Både nord og syd for byen kan man hurtigt nå de  små hyggelige strandlandsbyer, hvor der er gode muligheder for at campere på selve stranden.

Rejs til Zanzibar og nyd livet!

Fortryllende Zanzibar er et rent paradis beliggende lidt øst for Tanzanias kyst. Når du rejser til Zanzibar, kan du besøge bydelen Stone Town i hovedbyen Zanzibar City, du kan tage ud og dykke eller kaste dig ud i en omgang kitesurfing. Hvis du beslutter dig for at tage en tur under havets overflade, vil du blive mødt af skildpadder i forskellige afskygninger, blåprikkede rokker og hvis du er heldig blæksprutter, revhajer og endda hvalhajer. Der er ingen tvivl om, at rejser til Zanzibar er et af landets helt store trækplastre, og det forstår man virkelig godt. Her er livet og hverdagen naturligt afslappet, og det er umuligt ikke at komme ned i gear, når lægger vejen forbi en af Østafrikas skønneste øer. 

Det nordlige Tanzania: Natur, dyreliv og trekking

I det nordlige Tanzania finder man, hvad mange opfatter som natursymbolet på Afrika; Mount Kilimanjaro - kontinentets højeste punkt. Kilimanjaro byder på de mest fantastiske trekkingmuligheder, og fra toppen får du en ubeskrivelig udsigt.

I det nordlige Tanzania kan du også opleve det bedste af Afrikas dyreliv - eksempelvis ved at tage på safari. Safari betyder 'at rejse' på swahili, og chancen er stor for at du ser zebraer, bøfler, elefanter, hyæner, giraffer, antiloper, mange slags aber og tusindvis af fugle. Et alternativ til den meget populære Serengeti National Park er den mindre Arusha National Park, som byder på endnu mere varieret natur, da den nogle steder kravler op ad Kilimanjaro. Hvis man har heldet med sig i Arusha, kan man også støde på en leopard. En anden mulighed for safari er Lake Manyara National Park, hvor det blandt andet vrimler med flodheste, og som i øvrigt er berømt for sin store bestand af flamingoer. Lake Manyara er også kendt for sine særlige træ-kravlende løver. Du kan overnatte i en lodge eller i en teltlejr, hvor du om aftenen kan fordøje dagens indtryk med solnedgang ved baobabtræerne.

Det vestlige Tanzania: Chimpanser i Gombe

Rejser man til den vestlige del af Tanzania, er det helt store højdepunkt muligheden for at se chimpanser i den berømte Gombe Stream National Park. Parken ligger ikke langt fra grænsen til nabolandet Burundi ud til Tanganyika-søen, og den eneste måde at komme dertil er med båd. Besøg også Kalambo og Katavi ved Tanganyika-søens ende, ikke langt fra grænsen til Zambia, hvor du også finder det imponerende Kalambo-vandfald. Man kan eventuelt besøge Kalambo i forbindelse med et besøg i Katavi National Park.

Steder du bør overveje

En rejse til Tanzania byder på mange, mange forskellige indtryk, og uanset om er til dyreliv, nationalparker, strande, lokal kultur, ruiner eller noget helt femte, så er der masser af muligheder på din rejse til Tanzania. Her får du 3 tips til steder, der er værd at besøge, men som måske endnu ikke er på din liste:

 • Ngorongoro-krateret - dækker over godt 264 kvadratkilometer, og ligger i den sydøstligste del af Serengeti National Park. Krateret er omgivet af spektakulære vulkanvægge, der omkranser området, og en ting er sikkert: Her finder du et helt vanvittigt dyreliv!
 • Ruaha National Park - Måske ikke den mest kendte nationalpark i landet, men alligevel landets største. Her finder du ikke lige så mange turister, som i f.eks. Serengeti. Det skal dog ikke tage modet fra dig. Der er et enormt varieret dyreliv, og måske er det i virkeligheden ikke så skidt endda, at der er færre turister i området.
 • Pemba Island - Nord for Zanzibar finder du Pemba Island, der i udtryk minder en del om den mere kendte nabo-ø mod syd, men som i overvejende grad fortsat er mere uopdaget. Det er faktisk de færreste der vælger at tage de 50km over havet for at besøge Pemba, når de først har indfundet sig på Zanzibar. Besøger du Pemba Island, bliver du i hvert fald ikke skuffet.

 

Steder du bør opleve i Tanzania

Landets største by, Dar Es Salaam, er virkelig et besøg værd, og det samme er naturligvis de to unikke naturperler, Kilimanjaro og Zanzibar. Derudover må du ikke gå glip af Serengeti National Park.

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Aktiviteter i Tanzania

Tanzania har masser af aktiviteter, uanset hvad du er til. Safari, trekking, dykning og både kitesurfing og almindelig surfing er utrolig populært her.

Se alle aktiviteter

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Udfyld venligst alle felter

  Luk
  Kontakt
  Skriv til os

  Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

  Dette felt skal udfyldes
  Dette felt skal udfyldes

  Tak for din henvendelse!

  Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

   

  Vi snakkes ved! 

  /KILROY-teamet

   

   

   

  Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

  Book et møde

  Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
  Dette felt skal udfyldes

  Tak fordi du har booket et møde med os!

  Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

  Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

  Vi ser frem til at tage en snak med dig

   

  Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.