Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Gili-øerne | KILROY

Rejser til Gili-øerne – Et uberørt dykkerparadis

Glem tid og bekymringer, og dyk ned i det store blå hav, der omringer de fortryllende Gili Islands i Indonesien. Her gælder det bare om at nyde livet, både i havet og på selve Gili-øerne. Læn dig tilbage, og nyd en hverdag, der byder på en afslappet stemning helt uden biler og motorcykler. Gili Islands er et dykkerparadis taget ud af en drøm, med smukke koralrev, stor biodiversitet og et fantastisk liv under havets overflade.

Skriv til os og hør mere om Gili!

Uberørte øer

Den lille ø-gruppe Gili er kun en kort bådtur fra de større øer Lombok og Bali. Gili-øerne er de senere år blevet populære hos backpackere og rejsende med eventyr i blodet, men er stadig relativt uberørte. Fraværet af biler og motorcykler giver stedet et meget fredeligt præg med et roligt, behageligt tempo. Strandene på Gili er uden tvivl endnu mere indbydende og smukke, end dem på Lombok og Bali. Det er nemt at rejse mellem disse tropiske øer, og der er masser af gode og billige bungalows for rejsende og backpackere, der rejser på et klassisk stramt backpackerbudget.

Gili-øerne består af 3 tætliggende øer, som har hver deres kendetegn.

Gili Air

Gili Air er den ø, der ligger tættest på Lombok og har flest indbyggere. Øens bedste strand ligger på vest-siden, med et fantastisk dykker-spot i nærheden af et stort japansk skibsvrag fra 2. Verdenskrig. Her finder du masser af lækre bungalows, og størstedelen af de lokale lever af turisme og fiskeri. 

Gili Trawangan

Trawangan er den største af Gili-øerne, og det bedste sted for backpackere, folk der rejser på et budget og ikke mindst dem, der gerne vil give den gas og feste. Øen har udviklet sig de seneste år og er den mest turistede - her er mange barer og mangler ikke fest og farver! Gili Trawangan er det oplagte sted, hvis du vil kombinere afslapning om dagen med social interaktion om aftenen. Særligt mange unge flokkes til denne ø, og det bærer stemningen helt sikkert præg af. 

Gili Meno

Søger man noget mere fredeligt, er Gili Meno det helt rigtige sted. Det er den mindste af Gili-øerne, med færre overnatningsmuligheder, færre besøgende og færre irritationsmomenter, hvis man ikke gider fest og larm. Her er helt sublime strande - den allerbedste ligger på vestkysten. Derudover finder du en lille saltvandssø på øen og masser af grønne træer. 

Aktiviteter og dykning på Gili-øerne

Det er først og fremmest dykning og snorkeling på Gili, der er den store grund til at komme til øerne - hvis altså ikke du kun kommer for de sublime strande. Men det vil være synd ikke at kaste sig ud i de fantastiske dykkermuligheder, der findes rundt om øerne. Koralrevene rummer en uhørt biodiversitet, vandet er krystalklart, fiskene er i alle farver og i store stimer, og også mange af havets andre spændende væsner flokkes her i hobetal - se for eksempel de kæmpe store manta rays og de såkaldte hawksbill-skildpadder.

Snorkling er selvfølgelig også en mulighed - man kan svømme ud til rev helt inde fra stranden. En anden mulighed er at leje en kajak eller sejle ud i glasbundsbåd for at få et tørskoet kig på det rige og fantastiske liv under havoverfladen. Dybhavsfiskeri er bedst på nordvestsiden af Gili Trawangan, hvor der også er mulighed for at fange nogle gode bølger, hvis man er til surfing.

Rejsen til Gili-øerne

Hvordan kommer man til Gili-øerne? Tag båden fra Lombok Bangsal, en tur der tager mindre end en time. Ellers kan du tage en hurtigbåd fra Bali, der tager et par timer. En dagsudflugt fra Lombok Senggigi er også en mulighed. Dykkerselskaberne på Lombok arrangerer ture til dykkerstederne på Gili-øerne.

Rundt på Gili

En charmerende måde at bevæge sig rundt på øerne er de såkaldte 'cidornos', der er en slags hestevogn. Man kan også leje en cykel, men øerne er så små, at det i sidste ende lige så godt kan betale sig at gå rundt til fods. Prøv ikke at svømme mellem Gili-øerne, selv om det måske ser overkommeligt ud - her er stærke strømme og folk har mistet livet i forsøget! 

Gili Islands i Indonesien

Gili Islands består som sagt af de tre små øer; Trawangan, Meno og Air, og er beliggende tæt på hinanden. Hvilke Gili-ø du ønsker at besøge afhænger nok lidt af temperamentet. Trawangan er den mest feststemte, mens både Air og Meno er mere afslappede.

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.