Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejse til Jakarta | Seværdigheder i Jakarta på Java | KILROY

Rejser til Jakarta - vild storby på ækvator

Den indonesiske hovedstad Jakarta ligger på nordkysten af øen Java hvor floden Ciliwung har sin flodmunding. Jakarta er den klart største by i Indonesien og kendt som en farverig, multikulturel og tætbefolket by. Jakartas citycenter har brede boulevarder, monumenter og områder med marmor og glas. Det er en by med mange ansigter, tæt på moderne skyskrabere og med gader fulde af energi og travl trafik. Byen bærer også præg af at have meget byos og forurening pga. de store motorveje der kører gennem byen.

Skriv til os og hør mere!

Jakartas shoppingcentre og markeder

Hvis du er til shopping, så venter der dig rigeligt med muligheder i Jakarta. Rundt omkring i byen finder du markeder med spændende varer. Der er massevis af shoppingcentre og særligt i den sydlige del af byen hvor du finder de største.

Jakartas køkken: smag paradis 

Det er ikke svært at finde lækker mad når man rejser til Jakarta. Du skal glæde dig til at prøve indonesiske specialiteter med fisk, skalddyr, kokosmælk, bananer og friske grøntsager. Det indonesiske køkken og køkkenet på Java er fantastisk, så hvis du er madelsker, så føles det som paradis. Jakarta har ligeledes mange immigranter, så du kan uden problemer finde mad fra hele verden. Velbekomme!

Sightseeing i Jakarta

Hvis du rejser til Jakarta skal du opleve moderne indonesisk kunst. Det er også værd at besøge Taman Ismail som viser både moderne og traditionelle indonesiske kunstnere. Du skal også besøge den gamle havn ved navn Sunda Kelapa Harbor, Jakartas gamle by og Museum Gajah, som fortæller dig hvordan den indonesiske kultur har forandret sig gennem årene. Du kan også tage på en oplevelsestrejse med andre eventyrlystne og opleve Jakarta og andre steder i Indonesien. Læs mere om oplevelser i Jakarta.

Øhop i Indonesien? Start i Jakarta 

Indonesien er et kæmpe land som strækker sig 5000 km fra øst til vest på ækvator. Indonesien består af over 17.000 øer hver med deres egen karakter og landet er en populær backpacker destination fordi det er nemt at komme rundt og rejse fra ø til ø. I Indonesien kan du se vulkaner, regnskove, korelreve og wildlife. Det kan anbefales at rejse til Lombok, Bali, Borneo, Sumatra, Sulawesi og eksotiske Gili øerne.

Jakarta er som by ikke den mest eftertragtede destination, men pga. byens internationale lufthavn, Soekarno-Hatta International Airport, så er der mange der starter deres rejse i Indonesien i denne varme og pumpende storby. Derudover er øen Java et must for dem der drømmer om at rejse rundt i Indonesien. Java er hjertet i Indonesien, og en ø med fuld fart på og energi. Og pga. det tropiske klima, så er der en konstant temperatur på 30 grader, så man skal ikke bekymre sig for meget for det man pakker. Dog er det smart at huske sin lette regnjakke da tropiske regnskyl rammer i ny og næ. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.