Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
china-river-boat-village-sidebar

Rejser til Kina - En verden for sig

Kinas infrastruktur gør landet nemt at rejse rundt i, men samtidig vil du opleve, at landets størrelse i sig selv gør det noget nær umuligt at dække helt - eller bare halvt! Det er en af verdens ældste civilisationer og samtidig en af verdens hurtigst voksende økonomier, og du kan rejse fra vinter til sommer, eller fra buddhistiske til muslimske områder uden at krydse landegrænser. Uanset hvilke dele af Kinas fascinerende regioner, du vælger at udforske, vil du få en unik oplevelse!

Skriv til os og hør mere!

Rejsen til Beijing

Starter din rejse i hovedstaden Beijing, bør du først og fremmest nyde de imponerende bygningsværker Himlens Tempel og Den Forbudte By, der var Kinas magtcentrum i mere end 500 år. Du skal også se Den Himmelske Freds Plads, en af verdens allerstørste åbne pladser. Og det er selvfølgelig et must at vandre på den Kinesiske Mur. Men byen har også mange andre interessante seværdigheder, eksempelvis Sommerpaladset, en storslået arkitektonisk perle beliggende i fredelige haver ud til en smuk sø. Det kan også anbefales at udforske nogle af byens mange folkerige og spændende kvarterer, som du oplever bedst i cykeltaxi eller ved at leje en cykel og køre selv!

Cruise på Yangtze

For at opleve Kinas storhed og de voldsomme bjerglandskaber ved "The Three Gorges", der omkranser Yangtze-floden, kan du tage på et flodcruise på den verdensberømte flod. Udsigterne undervejs er fænomenale. Hop på i Yichang og stå af i Chongqing, og nyd et par afslappende dage i fantastiske omgivelser her i det relativt uberørte Kina.

Rejsen til Shanghai

Hvis du rejser til Shanghai, inviterer floden "The Bund" til en slentretur, hvor du bag dig har de gamle og charmerende franske kolonibygninger, mens du på den anden side har udsyn til Pudong-kvarters moderne og excentriske skyskrabere. Nogle få blokke fra "The Bund" finder du den neonoplyste og ekstremt travle shoppinggade Nanjing Lu. Husk også at besøge markederne! Et alternativ til det hektiske byliv i Shanghai, er haverne i Suzhou og Hangzhou - især Hangzhous berømte West Lake og de idylliske te-plantager.

Det sydlige Kina: Yangshuo

I den sydlige del af Kina finder du Yangshuo. Her i denne del af landet kan man tage en bådtur på Li Jang-floden eller slappe helt af i en af de nærliggende landsbyer, mens man nyder udsigten til de spektakulære og smukke klippeformationer, der skyder frem fra den frodige subtropiske regnskov. Yes, der findes andet end store millionbyer i Kina.

Det vestlige Kina: Storhed og skønhed

Når du får nok af det hektiske og tætbefolkede østlige Kina, kan du at tage et af de behagelige "soft sleeper"-tog til landets vestlige del. Her kommer du forbi en del af den historiske silkerute, der løber gennem store dele af Kina. På vejen kan du også besøge de legendarisk statuer, der afbilder de legendariske Terracotta-krigere i Xi'an. I Xi’an kan du også slentre rundt i byens muslimske kvarter, hvor du bør se den gamle moské og opleve de spændende og autentiske markeder.

Længere vestpå kommer du til Urumqi og Turpan, ikke langt fra grænsen til Tibet. Dette barske, og til tider mennesketomme, område indbyder til køreture i firehjulstrækker, hvor du vil blive belønnet med smukke naturoplevelser i dette svimlende og dramatiske højland. Glæd dig især til synet af det smukke og meget berømte Potala Palace, når du nærmer dig Lhasa.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.