{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Malaysia

Rejser til Malaysia | Backpackning i Malaysia | KILROY
Rejser til Malaysia | Backpackning i Malaysia | KILROY

Rejser til Malaysia - smukt og eksotisk

En rejse til Malaysia vil give dig lidt - eller meget - af det hele. En topmoderne hovedstad, vidunderlige strande, afsides landsbyer, fantastisk dyreliv og en spændende befolkning. På en rejse til Malaysia vil du opleve et af de asiatiske lande, der minder mest om den vestlige del af verden, både når det gælder sprog og livsstil. Store dele af befolkningen taler glimrende engelsk, da Malaysia tidligere var under engelsk herredømme i en længere periode. Malaysias tropiske klima sikrer dig konstante temperaturer mellem 20 og 30 grader.

Skriv til os og hør mere!

Smag på Malaysia

Selv om Malaysia har en vis forkærlighed for den vestlige livsstil, har landet så sandelig - og heldigvis for det - også sine egne særlige og unikke kendetegn. Et eksempel på noget du hverken kan eller må misse på din rejse til Malaysia, er det enestående køkken og de berømte Malay Chicken Satay, som er krydrede kyllingestykker på spyd med peanutsauce! Prøv også den friske drink 'Lemon Tea Bing', og hvis du er rigtig modig, skal du smage delikatessen Durian. De lokale elsker denne frugt, men den er faktisk forbudt i mange private bygninger pga. dens kraftige lugt.

Kuala Lumpur

Hovedstaden Kuala Lumpur fremstår som en vældigt moderne og travl metropol. Modsat resten af Malaysia, hvor hovedparten af befolkningen er malayer, er der en overvægt af kinesere i Kuala Lumpur. Byens popularitet blandt rejsende og backpackere er støt stigende, og den tilbyder en varieret palet af spændende kultur og seværdigheder. Du vil støde på massevis af templer, eksotiske markeder og historiske museer. Derudover tilbyder Kuala Lumpur masser af luksus til en billig penge - her ligger nogle af verdens billigste fem-stjernede hoteller i området "Golden Triangle" side om side med fashionable natklubber og indkøbscentre.

Oplevelser i Malaysia

Når du rejser rundt i Malaysia, er det oplagt at tage fra Kuala Lumpur til Perhentian Islands, to øer med endeløse strande, krystalklart vand og pragtfulde koralrev, der bare venter på at blive udforsket.

Husk også at lægge vejen forbi den malaysiske del af Borneo, hvor man også finder fantastiske strande, majestætiske vulkaner og bjerge, tropiske regnskove, orangutanger og mange andre fascinerende dyr.

Øen Penang er bedårende med frodig jungle, hyggelige farme og små fiskerbyer. Hovedbyen her hedder Georgetown, og det er hér, de fleste turister ankommer til, når de skal udforske Penang. Vær forberedt på at møde et af de iøjnefaldende levn fra den engelske kolonitid: flokke af engelske gentlemen med blege ben og tennissokker i sandalerne! Du må ikke gå glip af svævebanen til Penang Hill, et bjerg med fantatisk udsigt over hele øen. Nyd en lokal frokost her i en af restauranterne på toppen, inden du begiver dig af sted til Kek Lok Si, landets største buddhistiske tempel.

Rejsen rundt i Malaysia

Der er så meget at komme efter i Malaysia, hvilket gør det ideelt for backpackere og folk på rundrejse. Infrastrukturen er generelt i god forfatning og busserne er et velfungerende transportmiddel, der samtidig er billige og komfortable. Også togene er ganske fornuftige i Malaysia. De er både effektive og ret moderne. Med tog kan du transportere dig til de fleste afkroge i landet, ligesom du på denne måde også kan rejse ind i Thailand nordpå eller Singapore sydpå.

Steder du bør opleve i Malaysia

Malaysia er et land med mange ansigter. Der er det pulserende storbyliv i Kuala Lumpur, der både giver dig det autentiske og det mere opstillede Malaysia. Og så er der selvfølgelig det ikoniske trekkingparadis Cameron Highlands, smukke Perhentian Islands og den unikke malaysiske del af Borneo. 

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.