Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Zagreb Croatia King Tomislav Monumebnt

Rejser til Zagreb

Zagreb er beliggende i den nordlige del af Kroatien, tæt på nabolandet Slovenien, og byen er et upcoming og interessant storbyalternativ til Europas øvrige storbyer. Her finder du ikke et kroatisk Eiffeltårn, en kopi af Guggenheim eller lignende - Kroatiens hovedstad er blottet for den slags ikoniske turistattraktioner. Den største attraktion i byen, er hverdagslivet som du ser i byens gader. Mæng dig med de lokale på den store markedsplads, Dolac, hvor du kan købe frisk frugt, grøntsager, ost og masser af andre lækre lokaltproducerede råvarer. Du kan også tjekke de hippe caféer ud omkring byens store centrale torv, Trg Bana Jelacica, hvor både unge studerende, gamle historiefortæller og andet godtfolk hænger ud i timevis.

Jeg vil vide mere om rejser til Zagreb

Steder du bør opleve i Zagreb

Zagreb blev bygget i kølvandet på de to rivaliserende middelalderlandsbyer, Kaptol og Gradec, der var beliggende på to forskellige bjerge. I disse nabolag kan du finde Zagrebs største seværdighed, byens katedral, ligesom du kan finde den store gågade, Tkalciceva, der med tiden er blevet centrum for byens natteliv. Det betyder, at du her finder restauranter, barer samt byens lokale bryggeri, Medvedgrad. Giv det et skud, kroaterne laver særdeles god øl. 

For foden af bjergene i den nyere del af byen finder du et området formet som en hestesko fyldt med spændende kulturinstitutioner - stedet hedder The Green Horseshoe. Her kan du gå fra museum til museum, møde nyforelskede unge og du kan se nygifte par blive fotograferet i den gamle musikpavillon. 

Sådan kommer du rundt i Zagreb

Du kan nemt udforske centrum af Zagreb til fods, men gør dig selv en tjeneste og prøv Zagrebs gamle kabelvogn fra 1890. Offentlig transport er generelt billigt, og de moderne sporvogne kører 24/7. 

Hvis du vil opleve en del af Zagreb, der er meget forskellig fra det smukke centrum, skal du tage en bus eller en sporvogn til boligområdet ved Jarun og Novi Zagreb (Ny Zagreb), hvor høje boligblokke, bygget i efterkrigstidens kommunistiske arkitektoniske stil, dominerer byens skyline.

Omkring Zagreb

I udkanten af Zagreb ligger den imponerende kirkegård, Mirogoj. Det er hvilestedet for mange kunstnere, politikere og andre indflydelsesrige folk. Om vinteren kan du tage ud til Medvenica Mountain, der er beliggende lidt nord for byen, for at stå på ski. Inden for en times tid kan du også besøge gamle middelalderbyer som Samobor og Varazdin.

Oplev Zagreb

Zagreb er hovedstaden og den største by i Kroatien. Det er et glimrende udgangspunkt, hvis du rejser med tog, og i øvrigt gerne vil opleve Balkan.

Brug for mere inspiration?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Aktiviteter i og omkring Zagreb

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.