Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Frankrig

Rejser til Frankrig | KILROY
Rejser til Frankrig | KIROY

Rejser til Frankrig - Frankrigs fornøjelser

Frankrig - livsnyderens land - har alt hvad hjertet begærer: Snedækkede alpetoppe, solrige strande, pulserende Paris, verdens bedste vine, fantastiske oste og massevis af flotte landskaber og hyggelige landsbyer. En perfekt måde at opleve fascinerende Frankrig på er ved at tage en bilrejse rundt i landet, for én ting er sikker: Frankrig fortjener masser af tid og opmærksomhed, og en rejse til Frankrig er altid noget særligt.

Skriv til os og hør mere!

Hvilke dele af Frankrig er et besøg værd?

Dem alle! Ja, hele Frankrig er fantastisk og fortjener at blive udforsket. Selvfølgelig er der specifikke områder der bør opleves nærmere, for eksempel:

Paris

Læn dig tilbage og nyd livet som de mange millioner stilfulde parisere. Gør som dem: slå dig ned på en fortovscafé med en café au lait og en croissant og sug stemningen af Paris til dig. Når du ikke gider det længere, kan du passende gå på vandring og nyde seværdighederne i byernes by: Eiffeltårnet, Champs-Élysées, Montmartre, udsigten over byens tage fra trapperne til den berømte Sacre Coeur, det storslåede Louvre Museum - ja, her er nok at tage sig til.

Chamonix

En yderst charmerende lille by med masser af aktivitetsmuligheder og fornøjelser: fantastisk after-skiing, blændende restauranter, god shopping og et sprudlende natteliv. Plus selve ski-oplevelserne, ikke at forglemme!

Korsika

Napoleons hjemstavns-ø i Middelhavet og et paradis for feriefolk og strandelskere - og et meget anbefalelsesværdigt stop på rejsen i Frankrig. Her er heldigvis også masser af historiske monumenter der bør udforskes - og smuk natur!

Cannes

Berømt for den årlige celebre og jet-set-belagte filmfestival i maj, men denne smukke by ved Rivieraen er et besøg værd året rundt - dog allerbedst sidst på sommeren og i det tidlige efterår, når vandet er varmt, luften behagelig og de fleste turister er taget hjem.

Nice

Den gamle bydel er postkort-billedskøn med smalle stræder og små, hyggelige restauranter. Stranden er perfekt - og så er vandet azurblåt og klart. Det kan vi li'! En tur langs den smukke Promenade d'Anglais, der løber mellem luksushotellerne og stranden, kan også varmt anbefales - her befinder du dig mellem rulleskøjtende galninge, funklende limousiner og indbydende restauranter.

Den Franske Riviera

Her hvor Middelhavet møder den franske sydkyst er scenerierne simpelthen smukke og indbydende. Snoede veje, stejle klipper, æsler i vejsiden og den azurblå kyst under dig. Hvad mere kan man forlange? Det vil blive en tur du ikke lige glemmer igen.

Aix-en-Provence

En lille og hyggelig studieby med lokale, der spiller boules i parken og masser af hyggelige restauranter med lækre franske retter. Aix er kendt for at være 'Paris i Sydfrankrig'.

Det franske køkken

Du kan ikke rejse til Frankrig uden at kaste dig ud i et ægte fransk madeventyr. Frankrig er først og fremmest lig med croissanter i en klasse for sig - ingen andre steder i verden kan man lave så gode croissanter som her i deres hjemland. Pain au chocolat og crème brulée er andre af Frankrigs søde velsignelser, og så er der selvfølgelig de uundgåelige baguettes! Skal det være en sandwich, er der ikke noget som en klassisk 'croquet monsieur' - så simpelt, men så godt!
Man kan bruge hele sin ferie på at udforske bare et enkelt af Frankrigs vinområder. Det samme gælder maden - hver region har sine egne delikatesser. Og så er der selvfølgelig de franske oste! Bon appétit!

Studieture til Frankrig

Vi har også stor erfaring med at sammensætte studieture til Frankrig for skoleklasser.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.