Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Paris | KILROY

Rejser til Paris - byernes by

Bonjour Paris! Byernes by og Frankrigs fine storby. Paris oser af charme, kærlighed og dekadence. Her finder du hyggelige brostensgader og brede avenuer, bittesmå butikker og overdådige indkøbscentre, fantastiske seværdigheder og dagligdags-stemninger på de klassiske fortovscaféer. Paris vil forføre dig med al sin pragt og lad dig suge ind i en croissantspisende og café au lait-drikkende hverdagsstemning.

Skriv til os og hør mere!

En stemning af Paris

Der er altid en helt særlig stemning i Paris. Byen er indbegrebet af livsglæde, charme og god stil, og man kan bruge dagevis på blot at slentre rundt her og nyde det gode liv. Der kommer selvfølgelig også et tidspunkt, hvor du ikke kan nøjes med at slentre rundt, men sikkert føler trang til enten at shoppe, spise eller se seværdighederne. Og hvor skal du så starte?

Shopping i Paris

Man kan ikke sige Paris uden også at sige shopping. Selv om byen er kendt for sin klasse, elegance og gode stil, finder du noget for enhver smag og pengepung her. Føl dig fancy når du oser rundt i de mange stilfulde og smarte butikker! Louis Vuittons’ flagship store på den berømte Champs Élysées er et must see! Denne overdådige butik har ikke mindre end syv etager, der placerer denne ualmindelige butik på niveau med Eiffeltårnet, når det kommer til antallet af besøgende turister!
Medbringer du den tykke pengepung, så besøg den såkaldte Triangle d'Or, Den Gyldne Trekant, et område der er berømt for Haute Couture fra de store franske designere. Her finder du de store modehuse Dior, Hermés, Prada og Yves Saint Laurent, og på Boulevard Hausmann finder du de populære shoppingcentre Galeries Lafayette og Printemps. På Rue des Francs-Bourgeous finder du shopping af den mere jordnære og prismæssigt overkommelige slags.

Det skal du se

Paris byder selvfølgelig også på en række seværdigheder! Først og fremmest er der Eiffeltårnet, måske verdens og i hvert fald Europas mest berømte tårn. Spring evt. elevatorkøen over og tag trapperne! Gider du ikke stå i de lange køer blandt hundreder af japanske turister, kan vi anbefale en tur op i Tour Mont Parnasse, en kæmpe kontorbygning med fantastisk udsigt til Eiffeltårnet og resten af Paris. Også det berømte museum Louvre er et must. Kunsten er i sandhed imponerende her, selvfølgelig først og fremmest takket være maleriet af Mona Lisa!

Latinerkvarteret

Quartier Latin er altid et besøg værd, når du er i Paris. Her finder du den ægte pariserånd og masser af hyggelige huse, restauranter og butikker. Du bør også se et af Paris' store vartegn, Triumfbuen (Arc de Triumph) på Place Charles de Gaulle og den berømte og overdådige basilika Sacre Coeur i Montmartre – og det er også her, du finder den berømte cabaret Moulin Rouge.

Sulten eller tørstig?

Er du glad for mad og vin, er Paris som at komme til himlen. Vær ægte fransk og køb en af byens eminente baguettes, et stykke af den mindst lige så gode brie og så selvfølgelig en flaske god rødvin! Herefter går turen til en af byens dejlige parker – især parkerne omkring Sacre Coeur kan varmt anbefales. Generelt er mad en stor oplevelse i Paris. Byen byder på alt fra 5-stjernede restauranter til familiedrevne bistroer af høj klasse og med hygge som nøgleordet.
Og glem ikke vinen! Den er næsten altid god her, og som i resten af landet er der masser af muligheder for at blive lidt klogere på den traditionsrige franske vinkultur.

Studietur til Paris

Vi har også stor erfaring med at sammensætte studieture til Paris for skoleklasser.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.