Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grækenland

Rejser til Grækenland | Rundrejse i Grækenland | KILROY
Rejser til Grækenland | Rundrejse i Grækenland | KILROY

Rejser til Grækenland - kulturvugge og badeparadis

På en rejse til Grækenland er du ikke blot omgivet af den berømte græske kulturarv, men i mindst lige så høj grad af de visuelle indtryk, du aldrig glemmer, når du først har været her: den dybblå himmel, det krystalklare hav, smukke strande, en gæstfri befolkning og de hvidkalkede huse med blå døre og vinduer.

Skriv til os og hør mere!

Grækenland er derfor først og fremmest kendt som en klassisk charterrejse-destination, men faktisk er landet fantastisk velegnet til en rejse med rygsæk både på fastlandet og rundt mellem de mange smukke og forskellige øer i Middelhavet på ø-hop. Her får du krystalklart vand og smukke sandstrande.

Første stop på rejsen til Grækenland: Fastlandet

Også det græske fastland indbyder til at blive udforsket, så når man er færdig med Athen, hvor de fleste lande, bør man tjekke det græske fastland lidt ud. Her er masser af bjergrige områder og skove (med smukke, vilde blomster i foråret), der egner sig perfekt til vandreture. 

Og så er der selvfølgelig de mange kulturelle levn rundt omkring i byområderne - f.eks. Delphi med Apollo templet 180 km nordvest for Athen og verdensberømte Akropolis i selve Athen.

Øhop i Grækenland - Hvordan gør man?

Helt ærligt, du snyder dig selv, hvis du ikke kombinerer rejsen til Grækenland med en tur rundt for at besøge nogle af de fantastisk smukke øer, der ligger spredt som perler i det græske øhav i Middelhavet. 

Og det er faktisk meget nemt at tage på øhop i Grækenland. Hvis du flyver til Athen, kan du tage en bus direkte fra lufthavnen og ud til Piræus, der er havnebyen beliggende godt 1,5-2 timer væk. Her kan du købe den første og bedste billet til den ø, du lige føler for, hoppe ombord på båden og så er dit øhop officielt i gang.

Man kan inddele øerne i to kategorier: de kendte charterdestinationer og de mindre, uspolerede øer, der sjældent har lufthavne og luksushoteller.

De kendte øer

Blandt de førstnævnte skal nævnes Kreta, Rhodos, Kos og Samos, der alle har opnået stor popularitet blandt feriefolket. Ens for dem alle er dog, at du kan opleve dejlige strande og et sprudlende natteliv. De har også alle sammen små charmerende landsbyer, som man helt klart bør udforske, for at opleve de mere rolige og uspolerede sider, f.eks. på scooter eller i bil. 

Der findes også storslåede natur og kulturoplevelser, på de forskellige øer, hvis du skal kryde ferieparadiset med lidt oplevelser. På Kreta kan du opleve Knossos-paladset og den imponerende Samaria-kløft. Kos har en række interessante arkæologiske fund. Mange af øerne kan godt vere lidt gule, med kuperet vulkan-terræn, men Samos er en grøn oase bland de græske øer.

Det uspolerede Grækenland

En rejse til Grækenland kan selvfølgelig også fokusere på det som mange kalder 'det ægte Grækenland'. Nemlig de små og i nogle tilfælde afsides øer, der ligger som perler på en snor i det azurblå og krystalklare Middelhav. På sådanne øer foregår livet stadig i samme tempo som altid, her føles det som om intet har forandret sig i hundreder af år.

Vi anbefaler bl.a. Sifnos, Chios og Lesvos. Hertil kan man kun komme med båd, og her er naturen og havet guddommeligt smukt og stemningen og byerne noget helt for sig selv.

Et par af de helt specielle: Mykonos og Santorini

Mykonos er verdensberømt for sit jetset-liv og unikke natteliv, der sætter øen på den anden ende hver sommer. Øen bliver ikke mindre attraktiv af at have en række fantastiske strande og smukke, hvide kubeformede huse. Santorini er kendt for sit kuperede og dramatiske terræn er skabt af vulkansk aktivitet og karakteristiske hvide og blå huse med de ikoniske kupler, der det meste af året er klistret på en dybblå himmel som baggrund.

Lej en bil og tag på road trip i Grækenland

Grækenland er nok mest kendt for sine mange smukke øer, men der er het bestemt også en anden måde at opdage den mere autentiske del af Grækenland. Hvis du lejer en bil og tager på opdagelse i det mere rå fastland, er du garanteret en unik oplevelse. Et road trip i Grækenland er nemlig alt andet end kedelig. Faktisk vil det afvige en del fra hvordan du ellers oplever Grækenland, og hvad du forbinder med landet. Og det bedste at det hele? Du kan gøre det i dit helt eget tempo.

Hvordan kommer du dertil?

Det er selvfølgelig altid let at flyve til Grækenland, og med lufthavne i både Athen og Thessaloniki og på de fleste turistede øer, kan du rejse til mere eller mindre alle steder af landet. 

En anden, mere bæredygtig, måde at rejse dertil på er med tog. Rejsen er uden tvivl længere, men selve det at rejse på toget er en rejse i sig selv - og noget helt andet end at flyve. Det er en god måde at suge omgivelserne og naturen til sig, og du kan booke din Interrail her hos os og bevæge dig ned gennem Europa mod Grækenland. Læs mere om Interrail her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.