Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet | KILROY
Rejser til Tyrkiet | KILROY

Rejser til Tyrkiet - øst møder vest

En rejse til Tyrkiet byder på 1500 kilometers kystlinje med kridhvide strande, 300 solskinsdage om året og et glitrende, turkisblåt hav. Forførende basarer, gamle paladser og storslåede bjerge. Du finder det hele i Tyrkiet, der ligger dér hvor øst møder vest - hvor Europa møder Asien. Tyrkiet er en fryd for dig, der elsker badeferie, eventyrlig kultur og spændende oplevelser i landets både store og små byer.

Skriv til os og hør mere!

Tyrkiets kultur

En rejse til Tyrkiet er på nogle måder som en rejse tilbage i tiden. Og det er med garanti en rejse til et sted, hvor øst møder vest, hvor den moderne verden møder en ældgammel fortid. Her på grænsen mellem Europa og Asien ligger Tyrkiet som en bro mellem de to mangfoldige kontinenter og vidt forskellige kulturelle traditioner. Måske er Tyrkiet mest af alt mellemøstligt, mere end det er europæisk eller asiatisk.

Rejsen til Tyrkiet: eventyrlig og overkommelig

En rejse til Tyrkiet er heldigvis en billig måde at opleve den mellemøstlige magi på. Her kan du opleve gamle fortruiner og sultaners glamourøse paladser kun få timer fra Danmark. Og du kan fornemme suset fra fortidens fortællinger, samtidig med at nye, skinnende skyskrabere skyder op med fornyet hast i de store byer.

Istanbul: Tyrkiets sydende kæmpeby

Vær beredt: Istanbul er et vanvittigt sted. Her syder, bobler og koger det hver eneste dag af liv i gader og stræder. Ja, Istanbul er spændende og forførende med gadeliv, kaotiske storbytilstande, seværdigheder og underholdning: her er storslåede bypaladser og farverige basarer, mægtige moskeer og minareternes højlydte bønner - alt sammen så umiskendeligt mellemøstligt og tyrkisk.
Istanbul deler sig i to med Bosporus Strædet mellem sig, og byen er den eneste storby i verden, der kan prale af at brede sig over to kontinenter: den vestlige del ligger i Europa, mens den østlige del hører til Asien. Husk at lægge vejen forbi kirken Hagia Sophia fra år 537, der er et af byens mest imponerende eksempler på byzantinsk byggekunst og arkitektur.

Tyrkiets kulinariske glæder

Det er ikke noget problem at få sig en uforglemmelig smagsoplevelse i Tyrkiet. Det tyrkiske køkken er rigt på stærk, krydret mad, men samtidig kan du også finde en masse lækre, søde sager her, fx den traditionelle dessert baklava.
Hvis du tror, du har smagt kebab, har du ikke prøvet kebab i Tyrkiet. Gå heller ikke glip af meze, som serveres på restauranter over alt i Tyrkiet og består af mange små retter på en stor tallerken, og som regel med et glas brændevin til.

Tyrkiets højdepunkter

På en rejse til Tyrkiet vil det være synd ikke at nyde et par dage eller fem på nogle af de indbydende strande, den tyrkiske kyst tilbyder. Badebyerne ligger som perler på en snor her: Alanya, Marmaris, Side og mange flere. I disse livlige byer er nattelivet også i top, mens man kan finde mere fred og ro i byerne Kaleköy, Kekova og Kalkan på Middelhavskysten. I den østlige ende af kysten nær den syriske grænse ligger byen Iskendur, hvor du finder et interessant mix af kulturer, religioner og sprog. Også den antikke by Efesus skal anbefales, da den er en af de allerbedst bevarede antikke byer i Middelhavsområdet.

Gode tips til rejsen

Gå ikke glip af Istanbuls fascinerende Grand Bazar. Giv dig også tid til at udforske de varme kilder ved Pamukkale og slap totalt af mens du nyder udsigten til den stjerneklare nat. Sidst men ikke mindst bør du også gå på opdagelse i nogle af Tyrkiets mange små og hyggelige landsbyer, hvor tiden står stille og oplevelsen af det ægte og gamle Tyrkiet rigtigt kommer til sin ret.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.