{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Panama | Backpacking i Panama | KILROY
Rejser til Panama | Backpacking i Panama | KILROY

Rejser til Panama - et lille, overset paradis

Panama er det sydligst beliggende land i Centralamerika, og kendt for Panamakanalen, der adskiller nationen og hele Centralamerika fra Colombia og Sydamerika. Panama er en overset lille perle i Centralamerika. Landet er stadig - lidt overraskende - temmelig uberørt og langt fra en del af alle Latinamerika-rejsendes planer, så en rejse til Panama kan være din helt egen unikke oplevelse. Her er både noget for strandelskere og den aktive rejsende: afsides paradis-øer, gode dykkersteder, vilde jungler og floder og ikke mindst en charmerende, afslappet livsstil.

Skriv til os og hør mere!

Panamakanalen

Panamakanalen forbinder Atlanterhavet og Stillehavet, og kanalen har en stor betydning for skibsfart, da skibene derfor ikke behøver at sejle syd om Sydamerika. Kanalen har to løb, hvilket betyder, at der hele tiden er trafik i begge retninger med både store passager- og containerskibe.

Panamas to kyster

På en rejse til Panama kan du nemt opleve landets to vidt forskellige kyster. Mod øst, findes den tropiske Caribiske kyst ud til Det Caribiske Hav. Her finder du stillestående bugter og palmeklædte strande med krystalklart vand - især øhavet Las Perlas kan anbefales. Mod vest kan du opleve Stillehavskysten, der er mere åben og typisk mere blæsende med tilhørende større bølger og gode surf muligheder.

Panama City

Panamas hovedstad er ganske kosmopolitisk og fuld af hippe natklubber og gode spisesteder. Det er på gaden Calle Uruguay, man finder det meste action hvad fester og natteliv angår, men samtidig skal man heller ikke snyde sig selv for et besøg i byens historiske bydel, Casco Viejo, ved havnefronten. Og så kan man, blot 15 minutters gang fra centrum tage en vandretur gennem junglen i Parque Natural Metropolitano. Og gå ikke glip af byens fremragende tapas!

Bocas del Toro

Øhavet Bocas del Toro er et af de mest populære steder i Panama og ligger tæt ved grænsen til Costa Rica. Dette smukke øhav består af seks frodige, grønne øer og den imponerende marinepark Parque Nacional Marino Isla Bastimentos. Her på Bocas del Toro finder du masser af fred og ro og øer fyldt med vildtvoksende jungle og smukke, fredfyldte strande, og selvvfølgelig masser af muligheder for dykning.

Den Caribiske Kyst: Kuna Yala

Kuna-folket, den selvstændige og uafhængige indfødte befolkningsgruppe, lever i et uafhængigt territorium kaldet Kuna Yala. Kuna Yala er en lang, tynd stribe af land lige ud til Den Caribiske Kyst, fyldt med den ene smukke palmestrand efter den anden. Kuna-folket har bevaret deres traditionelle livsstil, der er kendetegnet ved stor socialt sammenhold og deres flotte håndværk.

Aktiviteter i Panama

I nationalparken Volcán Barú ligger landets eneste vulkan, der sjovt nok bærer samme navn. Her kan man trekke hele vejen op til og på en klar dag kan man heroppe fra se hele vejen til både Den Caribiske Kyst og Stillehavskysten. I nærheden er der gode campingmuligheder i Cerro Punta, Boquete og El Valle – men husk at nætterne i højderne bliver ret kølige.

Er man mere til lavlandet og frodige omgivelser, kan du finde dit adrenalin kick i provinsen Chiriqui. Her er floderne lange og velegnede til white water rafting, og så er du omgivet af frodig regnskov og strømmende vandfald. Chiriqui har en fantastisk nationalpark (Parque Nacional Marino Golfo de Chiriqui), bestående af 25 øer og 19 koralrev, der byder på fantastiske muligheder for dykning og snorkling.

Vi kan også anbefale øen Isla Boca Brava, hvor skildpadderne lægger æg på de smukke strande (og hvor aberne løber glade rundt på stierne!).

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.