{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Mellemøsten

Rejser til Mellemøsten | Backpacking med KILROY
Rejser til Mellemøsten | Backpacking med KILROY

Rejser til Mellemøsten - ørkensand og østens mystik

Som knudepunktet mellem Asien, Afrika og Europa er Mellemøsten en smeltedigel af forskellige kulturer, religioner og livssyn. En rejse til Mellemøsten vil med garanti byde på et udfordrende sansebombardement med fascinerende farver, dufte, lyde og smage. Fra strandene, shopping-festivalerne, golfbanerne og de luksuriøse hoteller i Dubai til de snoede basarer og markeder i Syrien og Oman - ja, det er svært at vide, hvor man skal starte. Her i Mellemøsten finder man nogle af verdens ældste byer såvel som nogle af de mest ultramoderne.

Skriv til os og hør mere!

Mellemøsten for Indiana Jones typer eller strandløver?

Hvis du søger en ægte Indiana Jones-oplevelse, behøver du ikke lede længere end til oldtidsbyen Petra i Jordan. Et af verdens og en komplet overvældende oplevelse. Eller hvad med en eftermiddag på kamelryg i ørkenen i et ægte kamel-race? Denne gamle sport har på det seneste oplevet en slags comeback i De Forenede Arabiske Emirater. Hvis du er til strande, sol og afslapning, er det ikke noget problem at finde gode, uspolerede strande i når du rejser rundt i Mellemøsten. Og når du bliver træt af at dase, kan du jo passende kaste dig ud i Det Røde Hav for en god gang snorkling eller dykning i verdensklasse - her er farvestrålende fisk og koraller så langt øjet rækker. Glem heller ikke historiske Jerusalem i Israel, spændende Beirut i Libanon og Syriens fascinerende hovedstad Damaskus.

Rejsen til & rundt i Mellemøsten

Vi tilbyder mange gode priser på flyrejser til flere forskellige destinationer i Mellemøsten. Især studerende og unge kan opnå særligt gode rabatter med muligheder for at ændre rute og rejsedatoer undervejs. Vel ankommet i Mellemøsten kan det bestemt anbefales at deltage i en af de oplevelsesture, vi tilbyder. På sådan en tur møder man automatisk nye venner, og samtidig sparer man både tid og penge - for eksempel behøver man ikke bekymre sig om at skulle arrangere transport rundt i de forskellige lande, når man er ankommet efter en lang og trættende rejse. Det kan især være en fordel netop i dette område, da ikke alle disse lande er lige nemme at rejse rundt i på egen hånd. Sådanne ture kommer også rundt i de afkroge, de fleste andre rejsende ikke kommer. Vi kan bl.a. andet varmt anbefale en jeepsafari i Wadi Rum-ørkenen i Jordan - sådan en tur vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse for dig! Vi kan selvfølgelig også booke denne slags ture for dig. En anden mulighed er at booke lokale fly i og mellem landene - det hjælper vi dig selvfølgelig også med.

Overnatning & priser i Mellemøsten

Vi kender de gode backpacker-hostels i regionen såvel som de mere stilfulde hoteller, hvor du kan leve i luksus uden at betale en formue. Der er nemlig mange luksushoteller i bl.a. De Forenede Arabiske Emirater. Selv om det generelt ikke er noget større problem at finde overnatning på stedet undervejs på rejsen i Mellemøsten, anbefaler vi, at man altid har booket de første par nætter på en ny destination hjemmefra. På denne måde undgår man besværet med at finde et sted når man ankommer træt, udkørt og med jetlag.

Steder du bør opleve i Mellemøsten

Der er steder i Mellemøsten, du bør gå udenom, og så er der steder, der absolut er et besøg værd. Af disse kan vi nævne Israel, Jordan, Iran og De Forenede Arabiske Emirater - hvor særligt Dubai er populær.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.