Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Jordan | KILROY

Rejser til Jordan - eventyr i ørkenen

Som besøgende får man hurtigt en rar oplevelse på rejsen til Jordan: det varer ikke længe, før man mærker lokalbefolkningens åbenhed! Det jordanske folk er meget glade for at modtage rejsende i deres land, og deres gæstfrihed ses med det samme. Er der noget bedre, end at føle sig velkommen i et andet land? . I dette dejlige land kan man gå på opdagelse i ruinbyen Petra, dykke i det Døde Hav og ride på kamel i Wadi-ørkenen. Der er ingen tvivl om, at du sent vil glemme en rejse til Jordan.

Skriv til os og hør mere!

Jordans hovedstad: Amman

De fleste starter rejsen i Jordan i hovedstaden Amman, der ligger næsten majestætisk på toppen af syv bakketoppe, der også er repræsenteret af de syv stjerner der er afbilledet på Jordans flag. Byen er nem at nyde med dens indbydende rummelighed i såvel centrum som forstæder. Amman er en by, der byder på et interessant møde mellem moderne shoppingområder og en fascinerende gammel bydel fuld af liv og historie med bl.a. et amfiteater af romersk oprindelse. Gå en tur ned til den gamle bydels mange basarer og vær forberedt at drikke en masse the, som de imødekommende butiksindehavere med garanti vil byde dig på. Amman er i det hele taget en rar by at være gæst i.

Jerash - et absolut højdepunkt i Jordan

En times kørsel nord for Amman finder man de imponerende romerske ruiner Jerash. Stedet er et oplagt udflugtsmål fra Amman, og den bedste og nemmeste måde at besøge stedet på er at leje en taxi frem og tilbage - og så vil chaufføren endda vente på dig i Jerash. Seværdighederne er mange i Jerash: et romansk amfiteater, Temple of Artemis, det ovale Forum og Arch of Hadrian. Jerash er den næstmest populære turistattraktion i Jordan, kun overgået af de verdensberømte ruiner i Petra.

Petra - Jordans juvel

Ja, Petra er ikke bare helt i top på listen over seværdigheder i Jordan, men også et af de mest imponerende syn i hele Mellemøsten. Stedet er et mageløst vidunder. Der er noget Indiana Jones over disse overvældende ruiner, der faktisk først blev opdaget i 1812 – ret så sent!

Must see i Jordan - Det Døde Hav

Rejsen til Jordan skal selvfølgelig også inkludere et besøg ved Det Døde Hav, endnu et af hele Mellemøstens største trækplastre. En af de bedste strande her - som både er yderst populær blandt turister og lokale - er Amman Beach, hvor man både kan få til både et poolområde og den gode strand.

Det ER virkelig en spøjs og særpræget oplevelse at springe i Det Døde Hav. Alt det man har hørt om stedet på forhånd, holder stik: man flyder automatisk ovenpå, det er umuligt at svømme her og at bevare fødderne på jorden. Og det skal naturligvis prøves, når man rejser i Jordan.

Dykning i Jordan: Aqaba

Det bedste sted at dykke i Jordan er Aqaba, der ligger tre-fire timers kørsel fra hovedstaden Amman. Aqaba er Jordans eneste havn, men det er altså strandene og de mange gode dykker- og snorkelmuligheder, der er trækplastrene her.

Jordans ørken: Wadi Rum

Wadi Rum er stedet at opleve nogle imponerende ørkenlandskaber og bjerglandskaber. Her kan man f.eks. prøve at rejse gennem ørkenen på kamelryg eller i firehjulstrækker. Og man må ikke snyde sig selv for at overnatte i en beduin-lejr langt ude i ørkenen, under den endeløse stjernehimmel. Nyd det fantastiske syn og ikke mindst stilheden. Dette kunne meget vel blive den mest uforglemmelige oplevelse på din rejse i Jordan.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.