Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Montreal i Canada | KILROY

Rejser til Montreal - livets glæder

Montreal er lige så tiltalende og behagelig som den er elegant, kulturel og smuk. Det er meget sandsynligt, at du vil forelske dig i denne by, hvor du finder Canadas største koncentration af fransksproget kultur og en befolkning, der i højeste grad evner at nyde livet. Den franske elegance og lette tilgang til livet og dets mange fornøjelser skinner igennem i Montreal, hvor cafélivet leves, kulturen udforskes og maden nydes. Livet er godt.

Skriv til os og hør mere!

Spis fantastisk mad i Montreal

Mad er ikke bare mad i Montreal. Mad er dagens festlige højdepunkt for mange montrealere. Og faktisk er det svært at forestille sig ret mange bedre madbyer i verden end Montreal. Du finder det meste her, og oftest af virkelig høj kvalitet. Især bydelene Downtown og The Plateau byder på lækkerier en masse. Det er svært at fremhæve et kulinarisk højdepunkt eller must i Montreal, for der er så mange af dem, ikke mindst takket være de mange forskellige etniske baggrunde, og det er bare at gå på opdagelse.

Kvarterer du vil elske at kende i Montreal

Montreal er også rig på karismatiske og dejlige kvarterer. For eksempel Quartier Latin, et af byens mest ungdommelige og livlige. Her finder du Université de Québec, og det er i høj grad takket være dette, bydelen lever 24 timer i døgnet og sprudler af gode vibrationer. Du skal ikke gå langt for at finde alt, hvad hjerter begærer: hippe barer og bistroer, teatre, kunstnerånd, pladebutikker, spillesteder og meget mere.

Det latinske kvarter

Fra Quartier Latin løber en af Montréals store underholdnings- og handelsgader Rue St-Denis ind i bydelen Old Montreal, hvor den historiske charme er i en klasse for sig. Romantikere vil elske dette sted med alle dets brostensgader, Victorianske stenhuse i kolonistil, intime og hyggelige restauranter, gallerier og gode butikker. Her er især hyggeligt om aftenen, når de smukke facader bliver oplyst og den gamle havn, Old Port, ved St. Lawrence River lokker med gode stemninger. Og så er der de vidunderlige pladser og bygninger i nærheden, først og fremmest den imponerende kirke Basilique Notre Dame og Place Jacques Cartier. Ikke mindst om vinteren er Montreal en lækkerbisken af en storby - på denne årstid får byen et ekstra element af hygge og charme. The Village er et andet af byens fascinerende kvarterer, kendt for sin koncentration af homoseksuelle og deres festlige livsførelse.

Et bjerg i byen

The Plateau er navnet på byens mest ungdommelige, livlige og kunstneriske kvarter. Det er hipt og til tider hippie-agtigt og hele vejen igennem både indtagende og inspirerende. Dette er bydelen, de lokale elsker og ville elske at bo i, hvis de havde råd. Og du vil garanteret også elske både arkitekturen og de farverige karakterer her. Lige vest for The Plateau ligger Parc du Mont Royal, et andet af byens absolutte højdepunkter, rent bogstaveligt. Der er nemlig tale om en luftig, dejlig park på højdedraget Mont Royal med en bemærkelsesværdig udsigt over byen, hyggelige og romantiske grønne områder og masser af muligheder for forskellige former for udendørsaktivitet.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.