Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Toronto i Canada | KILROY

Rejser til Toronto - metropolen ved de store søer

Toronto er Canadas største by, der med sin fantastiske beliggenhed og mange seværdigheder er et yderst attraktivt rejsemål for dig, der gerne vil opleve lidt af hvert af Canada. Nær Toronto finder du nemlig Lake Ontario, og derfra er der ikke langt til de fantastiske vandfald ved Niagara Falls. Samtidig er Toronto i sig selv en livlig og spændende metropol med masser af seværdigheder, underholdning – og en klassisk storby skyline.

Skriv til os og hør mere!

Torontos skyline og akitektoniske højdepunkter

Torontos skyline er virkelig smuk, især fra The Panorama Lounge i Manulife Centre og i høj grad også fra den anden side af den lille bid af Lake Ontario, der skærer sig ind tæt ved byen. Lige meget hvorfra, du vælger at tage denne smukke by i øjesyn, vil det dominerende fikspunkt være det 553 meter imponerende høje CN Tower. Af samme grund er det ikke så lidt af en nervepirrende oplevelse at tage den lange tur med elevator til toppen. Udsigten er enestående heroppe fra, hvor de ekstra eventyrlystne kan fornøje sig med en tur henover den glasbund, der giver frit udsyn lige ned i dybet.

Samtidig rummer Toronto så forskellige arkitektoniske stilarter, at byens kvarterer byder på vidt forskellige stemninger og udtryk - her er tophyggelige victorianske gader, store, lyse og åbne pladser og masser af både nye og gamle bygninger med helt unikke og flotte kendetegn.

Ishockey i Toronto

En ishockeykamp er et absolut Toronto-must, en forrygende oplevelse med en konstant intens stemning. Den sjove og folkelige stemning på tilskuerpladserne er pengene værd i sig selv, for her får du et perfekt indblik i denne prototypiske, canadiske kultur med fædre og sønner der spiser popcorn, hepper på sine helte og lader sig rive med af den hektiske stemning, denne hurtige og fascinerende sport opildner til.

Toronto - Hvor det sker!

Toronto udmærker sig ikke mindst hvad angår mennesker og menneskelig energi. Byen har gennem de seneste år opnået et ry som Canadas kreative mekka med masser af kunstnerisk udfoldelse og en spændende undergrundsscene inden for musik, film og mange former for kunst og kultur. Også nattelivet er sprudlende og underholdende og meget varieret, takket være en meget blandet, international befolkning. Dette ses også i byens spændende, etniske bydele: her er en livlig og charmerende Little Italy, en hektisk, spændende Chinatown og massevis af stemningsfulde kvarterer. At folk i Toronto generelt er yderst imødekommende og venlige sætter yderligere streg under det indtryk, at byen i høj grad er et besøg værd for sine mennesker og stemninger alene.

The Great Outdoors

Uden for Toronto finder du masser af storslået og vild natur. Torontos placering ved 'The Great Lakes' og ikke langt fra Niagara Falls (plus mange andre betagende naturscenerier) gør byen og dens region til den perfekte kombination af moderne, pulserende storby og stor, vild natur.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.