Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Vancouver | Rundrejse i Canada og Sabbatår i Vancouver | KILROY

Rejser til Vancouver - Cool storby & vild natur

De fleste rejsende kommer til det vestlige Canada for at opleve naturen med de smukke bjerglandskaber og søer i nationalparkerne Banff og Jasper som højdepunkterne. For at komme til disse vidunderlige steder er man dog som regel 'nødt til' at lægge vejen forbi en af Canadas mest attraktive byer. Vancouver er uden tvivl et af de bedste kulturelle input du vil få på hele Nordamerikas vestkyst, og der er stor sandsynlighed for, at du vil blive hængende her længere end du havde planlagt.

Skriv til os og hør mere!

Shopping og hotel i Vancouver

Begge dele er perfekte i Vancouver. Her findes alle former for shoppingmuligheder, fra små, trendy 'boutiques' til kæmpe indkøbscentre og kædebutikker. En tur ned ad Robson Street er et must - og husk at lægge vejen forbi Pacific Centre der rummer mere end 165 butikker.

Det er heller aldrig noget problem at finde lige præcis den type overnatning, man måtte ønske. Vancouver har det hele, hvad enten det er den helt simple indkvartering i sovesal på et hostel eller det er under mere private former på et hotel i Vancouver i enten mellem- eller luksusklassen.

Livlige barer og god asiatiske mad

Vancouver er en livlig universitetsby, så der er rige muligheder for at finde liv og glade dage i byens barer og natteliv. Byen rummer en glad og ungdommelig stemning med masser af studerende over det meste af byen, og som backpacker vil man ikke have vanskeligt ved at komme i kontakt med de lokale. Så spørg dem endelig (de er meget imødekommende), hvis du har brug for at vide, hvor kvarterets bedste bar eller den mest trendy natklub ligger. Eller hvis du vil finde et af byens mange gode asiatiske spisesteder - dem er der heldigvis mange af takket være byens placering som trafikknudepunkt mellem Nordamerika og Asien, og de fleste er virkelig gode. Er man mere til en god, solid canadisk steak er det overhovedet heller ikke noget problem, skulle vi hilse og sige.

Vancouvers seværdigheder

Vancouver er fyldt med middelhøje skyskrabere og charmerende shoppinggader, og har du brug for at komme lidt væk og se det hele fra oven, er det eneste rigtige at tage svævebanen op til Grouse Mountain. Herfra har du en fantastisk udsigt over Vancouver og omegn.

Er du frisk på endnu flere højder og nervepirrende spænding, skal du lægge vejen forbi Capilano Suspension Bridge. Denne bro er en af verdens længste af sin slags for fodgængere, og selv om den er mere end 100 år gammel, behøver du ikke være nervøs trods svingningerne og højden. 70 meter under den flyder Capilano River, og du vil givetvis føle en vis spænding, når du midtvejs på den mærker vinden bringe den i bevægelse. Vel ovre på den anden side befinder du dig i et stykke fredelig natur, så gå en tur og træk lidt frisk luft inden du vender tilbage til Downtown Vancouvers kulturelle fristelser.

Der kunne komme regn…

Den bedste tid i det vestlige Canada generelt er maj til september. Samtidig skal det bemærkes, at byen er tiltalende om vinteren med de snedækkede bjergtoppe og mulighederne for at stå på ski inden for rækkevidde - der er dog bare det ved det, at rygterne om Vancouver som et regnfuldt sted er sande. Derfor er sommeren altså den bedste tid - de tunge regnskyer har en tendens til især at dukke op om foråret og efteråret. Man skal dog aldrig lade sig skræmme af disse vejrforhold, for Vancouver og det vestlige Canada har så meget at byde på, at lidt regn ikke bør stå i vejen for det. Og kommer man blot lidt ind i landet er der langt større chancer for mindre regn og mere sol.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.