Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Australien

Rejser til Australian | Backpacking i Australien | KILROY
Rejser til Australian | Backpacking i Australien | KILROY

Rejser til Australien - en verden af muligheder for backpackere

Australien er med god grund en af verdens mest populære destinationer! De enorme landevejsstrækninger på den australske østkyst mellem Sydney i syd og Cairns i nord kaldes 'the backpackers highway' og vi forstå godt hvorfor Australien er sådan en magnet: strandene er fantastiske og især for dig der vil surfe, er en rejse til Australien helt oplagt.

Skriv til os og hør mere!

Backpacking i Australien

Hvis du drømmer om at rejse rundt i Australien som backpacker, så er du ikke den eneste. Landet er et af verdens mest populære rejsemål for backpackere, og det skyldes i høj grad den nemme infrastruktur og de mange forskellige oplevelser som du kan få. Der naturligvis også den helt unikke vibe, du typisk forbinder med Australien.

Mange af de solbeskinnede byer langs kysten oser af en blanding af laid-back-charme og vibrerende natteliv, og så naturen er gudesmuk - ikke mindst nordpå, i staten Queensland, hvor regnskoven møder koralrevet.

Rejsen rundt i Australien

En god måde at rejse på er med et buspas rundt i Australien. Et buspas i Australien giver dig mulighed for at hoppe af og på, dér hvor du har lyst, og giver dig dermed maksimal fleksibilitet for få penge. Der findes mange forskellige slags buspas i Australien, så hvis du er i tvivl om hvilket, du skal købe, så læs mere her.

Lej en autocamper i Australien

Med en campervan eller autocamper i Australien har du dit hjem med på farten. Så kan du sove og lave mad i bilen, mens du nyder friheden og Australiens storslåede natur. En ferie i autocamper er den ultimative måde at rejse i Australien på, og du kan køre lige nøjagtig derhen du vil - når du vil. Et oplagt road trip er langs Australiens østkyst eller langs Great Ocean Road fra Melbourne til Adelaide i South Australia. 

Der findes masser af forskellige modeller, og du kan vælge den, der passer bedst til dig behov. Læs mere om autocampere i Australien her. 

Dykke og sejle i Australien

Hvad hav og koralrev angår, er der ikke mange steder i verden, der overgår rejser til Whitsunday Islands og livet under overfladen på verdens største koralrev. Dykning i Great Barrier Reef er en helt unik oplevelse på din rejse til Australien. Sejlads i Whitsundays og dykning i Australien er bestemt i kategorien 'must do's'.

Rejser til Kakadu National Park og Ayers Rock

En rejse på Australiens østkyst er fortryllende, men du må også rejse de mange kilometer til staten Northern Territory og den hede, fugtige by Darwin. Her venter den tropiske nationalpark Kakadu med smukke vandfald, svømmehuller og varieret dyreliv – og masser af krokodiller. 

Sydpå, i midten af den endeløse, røde outback, der virkelig kendetegner den centrale del af landet, finder man Australiens mest berømte seværdighed: Ayers Rock, eller Uluru, som de lokale aboriginees, kalder denne kæmpesten, som er et mageløst syn.

Go west: Backpacking i Vestaustralien

Vil man væk fra den værste turiststrøm under sin rejse i Australien, og samtidig opleve en helt anden og unik del af landet, skal man ikke tøve: Go west! Det vestlige Australien er øde, vildt - meget vildt. Her findes nogle af verdens smukkeste og mest uspolerede naturområder. Det storhed og stilhed i skøn forening.

Surfing i Australien

Under din rejse i Australien kan du tage et surfkursus af forskellige dages varighed. Lad os hjælpe dig med at finde lige præcis det surfkursus, der passer bedst til din rejse down under. Gode surfspots i Australien er Byron Bay, Sydney og Surfers Paradise.

Working Holiday i Australien – Arbejd og tjen penge mens du rejser

Hvis du er under 35 år har du mulighed for at rejse og arbejde i Australien op til et helt år på et working holiday visa. Du kan for eksempel arbejde som medhjælper på en gård eller som bartender. Du skal ikke forvente at blive styrtende rig på et working holiday visa, men du tjener penge, så du kan rejse videre og du får helt sikkert en oplevelse for livet.

Steder du bør opleve i Australien

Australien byder på alverdens forskellige backpackermuligheder. Du kan både nyde stemningen i storbyerne som Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth og Adelaide. Østkysten er fyldt med fantastiske strande og dermed både surf- og dykkermuligheder. Især Cairns, Byron Bay, Whitsundays, Surfers Paradise & Fraser Island er populære og er helt sikkert steder, du bør besøge på din rejse til Australien. Og så er der hele outbacken fra Adelaide til Darwin, med bl.a. Ayers Rock som en af hovedattraktionerne undervejs.  

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.