Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Darwin i Australien | KILROY

Rejser til Darwin - det vilde Australien

Mød Australiens vilde og barske natur og dyreliv i Crocodile Dundees hjemby, Darwin. Heroppe i det nordligste og tropiske Australien er du garanteret den ægte australske outback-oplevelse, du troede kun fandtes på film. Darwin er hovedstaden i Australiens vilde, tropiske stat Northern Territory og området er yderst energisk og livligt på trods af varme og fugtighed. Byens naturlige havn er dobbelt så stor som Sydneys, og har flere indbydende strande i nærheden – dog med det lidt ekstraordinære og eksotiske touch, at man skal passe godt på de nærgående stingrays og box jellyfish i disse farvande.

Skriv til os og hør mere!

Kakadu National Park

Det er da også mest attraktioner på landjorden, der gør Darwin til et populært og spændende sted - først og fremmest den storslåede Kakadu National Park med 20.000 km2 vild og fantastisk natur. Det var her, de berømte Crocodile Dundee-film fra 1980'erne blev filmet. Så er du taget til Australien for at opleve landets specielle natur og dyreliv, så er dette det helt rigtige sted.

Bylivet i Darwin

Inden du sætter kurs mod områdets naturlige attraktioner, er der al mulig grund til at nyde bylivet i Darwin. Her er glimrende restauranter, hvoraf flere er specialister i den lokale kæmpefisk barramundi. Også priserne er gode – det er ikke svært at opdrive et måltid til omtrent prisen på en fadøl herhjemme.
De lidt billigere restauranter finder man ved havnen, 'The Wharf Precinct', hvor man blandt andet kan svælge sig i lækre skaldyrsretter fra de rige farvande omkring Darwin til næsten latterligt billige priser. Hvad natteliv angår, er det helt rigtige sted den livlige Mitchell Street.

Darwins historie

For at få et indblik i dels byens historie, dels den store betydning den lokale aboriginal befolkning har haft i byen og området, kan det anbefales at besøge Museum & Art Galleries of the Northern Territory. Her finder du blandt andet spændende aboriginal kunst og en udstilling om cyklonen Tracy, der udslettede byen i 1974.

Litchfield National Park

Også Litchfield National Park, der ligger noget tættere på Darwin, byder på flot natur med flotte klipper, vandfald og naturlige, paradisiske svømmehuller. Denne park er et udmærket mål for en dagsudflugt fra Darwin.

Katherine Gorge

Et absolut must når du befinder dig på disse kanter i det nordlige Australien er Katherine Gorge: en imponerende kløft ved floden Katherine River i nationalparken Nitmiluk.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.