Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Strand på Fraser Island i Australien | KILROY

Rejser til Fraser Island - sand, vand og eventyr

Er du eventyrlysten og elsker en kridhvid sanstrand? Så tjek Fraser Island ud! Fraser Island i Australien er verdens største sandø og et sandt paradis for backpackere. I midten af denne kæmpe bunke sand findes områder med regnskov og paradisiske ferskvandssøer, der indbyder til en afkølende svømmetur. Eventyret på Fraser Island foregår af gode grunde med firehjulstrækker langs de fantastiske strande, der fungerer som øens motorvej!

Skriv til os og hør mere!

Eventyrlige strande

Midt på den australske østkyst ligger Fraser Island. Øen er et absolut must, et fantastisk naturparadis fyldt med sand, sanddynger, klitter og endeløse, smukke sandstrande. Når du besøger Fraser Island forstår du hurtigt, hvorfor øen er på UNESCO Verdensarvsliste, for Fraser Island er et helt specielt sted. Her findes omkring 100 ferskvandssøer lige til at tage en dukkert i. Nogle af dem er helt krystalklare, andre med en te-lignende farve fra de omkransende eucalyptus-træer. Det hele er meget paradisisk og unikt, og denne fornemmelse bliver ikke mindre af, at øen desuden er spækket med indbydende, hvide sandstrande og idyllisk regnskov.

Vilde hunde og hajer på Fraser Island

Fraser Island er kendt for sine mange vilde hunde, de såkaldte dingoer, der er typiske for især de øde egne af Australien. Disse lidt lumske dyr giver måske øen et ekstra pift i retning af det vilde og eventyrlige, men man bør være varsom, hvis man støder på dem. Træd forsigtigt tilbage og lad for alt i verden være med at fodre dem eller fange deres opmærksomhed på anden vis.


Et andet vildt element Fraser Island kan prale af er de mange hajer, der færdes i havet omkring øen. Det kan derfor ikke tilrådes at bade fra de ellers smukke strande - til gengæld kan man fornøje sig med muligheden for at spotte disse hajer fra en række udsigtsposter på øen, fx fra Indian Head.

Top 3: Det bedste af Fraser Island

Fraser Island er - heldigvis - meget andet end farlige dyr. Faktisk står de smukke og spændende steder i kø for at vinde din opmærksomhed. Her er vores bud på en top 3 over øens hovedattraktioner:

Lake McKenzie - øens mest berømte og populære 'dune lake'. Og det med rette! Denne krystalklare blå sø er omgivet af smukke hvide klitter til alle sider og er et vidunderligt syn. Efter en varm dag på øen er Lake McKenzie det helt perfekte sted for en svømmetur. Efterfølgende kan du slænge sig på klitterne indtil solen går ned.

Eli Creek - her er alle tiders mulighed for at prøve en naturlig vandrutschebane der overgår alt hvad du ellers har set eller prøvet i denne kategori. I gåafstand fra den smukke Seventy Mile Beach kan man hoppe ud i det friske vand, der fosser ned gennem dette indbydende vandløb og nyde turen hele vejen ned. Perfekt underholdning i smukke omgivelser.

Maheno Wreck - her er mange turister, men stedet er ikke mindre fascinerende af den grund. S.S. Maheno var engang en luksusliner, der senere blev brugt som bombemål under Anden Verdenskrig. Vraget er kæmpestort og virker surrealistisk midt på den lange, øde sandstrand.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.