Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Kakadu National Park

Kakadu National Park i Australien | KILROY
Kakadu National Park i Australien | KILROY

Rejser til Kakadu National Park - Australiens frodige vildmark

Kakadu National Park er et af de absolutte højdepunkter på din rejse i Australien. Dette fascinerende sted et par hundrede kilometer øst for Darwin, er det perfekte sted at gå på opdagelse i den vilde australske natur. Her er frodigt, fantastisk og fyldt med fascinerende dyreliv. Her i Australiens største nationalpark finder du masser af dramatiske sandstensklipper, brusende vandfald og en imponerende flora og fauna. Området er især kendt for sine mange - og store! - krokodiller, men også koalaer og kænguruer er rigt repræsenteret her. Kakadu er forståeligt nok også på UNESCOs Verdensarvsliste. 

Skriv til os og hør mere!

Rejsen til Kakadu National Park

Indfaldsvejen til Kakadu National Park er byen Darwin, der er hovedstad i delstaten Northern Territory. Fra Darwin kan du enten køre i bil selv ud til parken, eller du kan tage på en af de mange interessante oplevelsesture, du kan finde her på siden. Fordelen ved disse ture er, at man får den perfekte introduktion til denne fascinerende park med lokale guider, der i de fleste tilfælde er aborigines. De er eksperter, der ved præcis hvor og hvornår man finder de spændende dyr og naturfænomener. Og det er ikke kun naturen, der er bemærkelsesværdig i Kakadu. Her er også mange hulemalerier og kulturelle levn fra den aboriginale befolkning, som gør det til et interessant sted på flere måder. Du kan sagtens bruge en hel uge i Kakadu, men mindre kan også gøre det. 

Kakadu National Park ligger i regionen Arnhem Land, som er et stort og vildt område, der dækker en stor del af Northern Territory. Her er masser af tropiske strande, vilde floder og fascinerende kløfter - men pas på, her er også masser af saltvandskrokodiller og andet spændende, så det er de færreste steder, man rent faktisk kan bade.

Højdepunkter i Kakadu National Park

Der er et par steder, du bør huske at se på rejsen til Kakadu. Højdepunkterne her er bl.a. vandfaldene Jim Jim Falls og Twin Falls, der konkurrerer om at være det mest fantastiske syn. Disse smukke vandfald falder fra op til 215 meters højde fra imponerende sandstensklipper og ned i lige så imponerende naturlige pools, der visse steder er sikre at bade i (læs: fri for krokodiller - men husk altid at tjekke med guiden eller lokalbefolkningen!). Til alle sider er disse pools omgivet af frodig bevoksning, og spørgsmålet er, om man egentlig kan komme tættere på paradis?

Du bør også se Nourlangie, et område i udkanten af Arnhem Land med stor betydning for aboriginal befolkningen. Her finder man den bedste samling af hulemalerier i Kakadu under de storslåede røde sandstensklipper, der nogle steder prydes af orange, sorte og hvide farvetoner. Når du rejser hertil, forstår du nok hurtigt, hvorfor dette sted havde og har så stor betydning for aboriginerne.

Snyd heller ikke dig selv for at besøge Gunlom, endnu en betagende klippeafsats med vandfald, pool og hele pakken - vi kan anbefale den stejle gåtur ad Waterfall Walk, der byder på nogle svimlende udsigter.

Der er meget mere at komme efter i Kakadu, fx Maguk og Ubirr - især Maguk er et godt eksempel på en langt mere fredelig og knapt så turistet del af Kakadu. Maguk ligger i den sydlige del af parken, mens Ubirr med de mange malerier og magiske stilhed ligger ca. 40 km. nord for hovedfærdselsåren i Kakadu, nemlig The Arnhem Highway. 

Sæsoner i Kakadu og Northern Territory

Det bliver vådt - meget vådt - i regntiden på disse kanter, hvilket vil sige cirka mellem november/december og april. I denne periode skal man ikke altid forvente overhovedet at kunne besøge Kakadu, da oversvømmelser og stormvejr er normen snarere end undtagelsen på denne tid af året. Så husk altid dette i din planlægning. Man kan næsten gætte sig til, at der derfor også er mest vand i vandfald og mest frodigt umiddelbart efter regntiden, mens slutningen af den tørre årstid (september-november), typisk også er den mest kedelige, fordi mange ting ser knapt så imponerende ud på denne tid af året.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.