Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Melbourne | KILROY

Rejser til Melbourne - Australiens kulturcentrum

Metropolen Melbourne er omgivet af storslået natur med masser af nationalparker og dyreliv. Mange rejser til Melbourne først og fremmest fordi byen, der er hovedstad i delstaten Victoria, er et godt udgangspunkt for oplevelser i det sydøstlige Australien. Men byen har i sig selv masser at byde på, og vil ikke skuffe rejsende med hang til forskellige former for kunst og kultur, arkitektur og mad og vin af høj standard. Melbourne er desuden et sportscentrum af format, med store begivenheder som bl.a. Australian Open i tennis og Formel 1 hvert år.

Skriv til os og hør mere!

Melbourne - Australiens metropol nummer 1?

Melbourne har gennem tiderne altid konkurreret med Sydney om, hvilken af de to byer der er den vigtigste, mest kulturelle, interessante og cool. Én ting er sikkert: Melbourne er i hvert fald et fantastisk bekendtskab! Her finder du en endeløse række af forskellige caféer, barer og restauranter med ekstremt højt kvalitetsgennemsnit. Byen er simpelthen enestående på alle prisniveauer - hvad enten det er kaffebaren nede på hjørnet eller en fem-stjernet gourmetrestaurant. I Melbourne kan du også nemt tilbringe et par timer sammen med en håndfuld lokale sportsfans på en af de mange barer mens man nyder et par pints, eller man kan slå sig løs i nattelivet på en af byens funklende og funky natklubber.

Melbournes sidegademagi

Melbournes sidegader er magiske og emmer af liv! Prøv den charmerende Hardware Lane mellem Bourke og Little Bourke Street, hvor udendørs spisesteder tilbyder indbydende serveringer under åben himmel mens man lytter til live jazz fra gaden. Eller Bank PI, mellem Collins og Little Collins Street, hvor du vil føle det som om du er havnet i en sydeuropæisk tidslomme med de mange antikvitetshandlere og brostensgader.

Museer og festivaler i Melbourne

Dit besøg i Melbourne bør helt klart også inkludere et museum eller to, storslåede Melbourne Aquarium, imponerende Melbourne Convention Exhibition Centre og, forhåbentlig også, en af byens fede festivaler, hvis du kan ramme det rigtige tidspunkt (det burde dog ikke være noget problem, så mange som her er). Blandt godbidderne må vi nævne Melbourne International Food & Wine Festival og Melbourne International Film Festival.

Melbourne udenfor centrum

15 minutter udenfor centrum finder du St. Kilda. Her er gyldne sandstrande, palmer, cool barer, gode hostels, en afslappet atmosfære med masser af arrangementer og underholdning året rundt. Herfra skal du også besøge Acland Street, der emmer af kolonitidscharme, hvor her også ligger en hel række af Australiens bedste og mest uimodståelige kage- og slikbutikker!

Et andet bud er Port Melbourne, der er både funky, moderne og temmelig hipt og du vil med stor sandsynlighed se både Lamborghinier og Porscher i bybilledet. 

Derudover er findes populære Chapel Street i Richmond blot 5-10 minutter fra centrum hvor du kan slentre rundt mellem internationale, trendy modebutikker og farverige basarer, mens du spotter stjerner og kendisser. 

Melbourne er også rig på etniske kvarterer og råder over en stor og interessant græsk bydel, samt Chinatown, Little India og Little Italy.

Videre fra Melbourne

Du kan f.eks. køre på den smukke Great Ocean Road, en af de smukkeste kyststrækninger ikke bare i Australien, men i hele verden. I området her findes billedskønne vingårde, gyldne strande og den skønne Philip Island.  Søger du i stedet ind i landet, i nordlig retning, kan du få timer fra Melbourne snowboarde i bjergene eller trekke og cykle i en af de smukke nationalparker. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.