Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Surfers Paradise i Australien | KILROY

Rejser til Surfers Paradise - ikke kun surfernes paradis

Surfers Paradise på Australiens østkyst er det ultimative drømmested for surfing, afslapning og luksus! Her på den såkaldte Golden Coast i Queensland findes nogle af verdens utvivlsomt bedste surfstrande med alt hvad hertil hører - ja, der er grund til at tage navnet bogstaveligt!

Skriv til os og hør mere!

Surfers Paradise er en slags forstad til Brisbane på den australske østkyst, men man skal nu ikke tage begrebet 'forstad' alt for alvorligt. Der er nemlig tale om en sprudlende, livlig og festlig ferieby ud over det sædvanlige - og en af de mest populære destinationer i hele Australien.

Surfers Paradise = Skyskrabere og surfstrande

Surfers Paradise er det perfekte mix af afslappet strandliv og moderne, stilfuldt byliv. Lige så imponerende byens skyline med de mange, højtragende skyskrabere er, lige så uimodståelige er de endeløse, store, åbne surfstrande. Og så bliver det hele ikke dårligere af, at disse strande fuldendes af lange og livlige promenader fyldt med caféer, restauranter og butikker.

At blive surfer i Surfers Paradise

Er du ikke allerede surfer, er der alle muligheder for at blive det i Surfers Paradise. Om ikke andet så i det mindste af livsstil og look! Du kan uden problemer få undervisning i denne særlige balancegang på vandet. Når du har prøvet kræfter med det våde element, kan du jo passende fornøje dig med at kigge på de professionelle, der hvert år mødes til Quiksilver Pro Surfing Competition and Surf Lifesaving Championships, der afholdes hvert år i marts.

På den såkaldte Main Beach kan du leje alle former for boards, som du selv kan underholde dig med: wake boards, body boards, almindelige surf boards og desuden jet ski. Du kan også opsøge en gang beachvolley, der som regel foregår på Central Surfers Paradise Beach.

Shoppers Paradise

Surfers Paradise er også et Shoppers Paradise! Her er masser af fremragende butikker af forskellige størrelser og stilarter. Besøg Beachfront Market og Cavill Mall, der ligger i Central Business District - ingen af disse steder vil skuffe den dedikerede shopper! Cavill Avenue er byens hoved-shoppingstrøg.

Når mørket sænker sig, starter byens heftige natteliv. Mange barer og klubber byder på livemusik, de fleste af dem ligger langs med Orchid Avenue og flere steder er der særlige backpacker-rabatter. Byens cabaret-restauranter er en anden populær mulighed.

Underholdningsmuligheder i Surfers Paradise

Det står måske allerede klart, at du slet ikke behøver kede dig i Surfers Paradise. Mangler du dog alligevel noget at tage dig til, skal du blot kigge lidt uden for Surfers Paradise. Byen ligger tæt på nogle af Queenslands store temaparker, fx Warner Bros. Movie World og Dreamworld. Her kan du koble af og lade dig underholde dagen lang. Andre steder kan du springe bungy jump, tage på fisketur efter 'the big catch' eller se alle herlighederne fra Q1 Observation Deck. Her tager en ultrahurtig elevator dig op til 322 meter over havet.

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.