Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Auckland | Backpacking i Auckland | KILROY

Auckland

Beliggende på New Zealands Nordø, finder du landets største by: Auckland. Auckland, Tamaki-or-rau Makau, som Maorierne siger, udgør det tættest befolkede område på den nordlige ø i New Zealand. Her er der rig mulighed for god shopping, pulserende storbyliv og at nyde de mange underholdningsmuligheder byen tilbyder. Fra Auckland er det også oplagt at rejse videre som backpacker. Glem ikke at nyde den fantastiske vin fra nærområdet! Derudover må du ikke misse et besøg i Hobitton filmsettet, som du kender fra Ringenes Herre og Hobitten.

Skriv til os og hør mere!

Byen ved havnen

"Aucklændere" er vilde med sejlads, så hvis du er interesseret i skib sejlads bør du... nej, skal du besøge Auckland. Passionen er tydelig ved havnen hvor et utal af sejlbåde i alle størrelser skaber liv og stemning. Byen er også vært for et utal af konkurrencer som den berømte America's Cup. Hvis du virkelig vil leve (og opleve) som de lokale bør du leje en (hvis du har et stort budget) yacht eller tage på en "luxury dinner cruise".

Højdepunkter i Auckland

Mange af Aucklands attraktioner er i og omkring byen, ved havnefronten og byens gamle parker som Albert Park og Victoria Park. På den vulkanske top One Tree Hill, får du en fantastisk udsigt over byen, havnene og de omkringliggende øer. Men er du virkelig draget af højder bør du tage glaselevatoren til toppen af Sky Tower. Det imponerende tårn er intet mindre end 318 meter højt og kan stolt kalde sig det højeste tårn på den sydlige halvkugle. Test din højdeskræk ved at stige ud på glasgulvet på toppen. Hvis du er mere modig kan du kaste dig ud i et Sky Jump - det højeste i verden fra et tårn. 

Aucklands bydele

Bydelene af Auckland minder meget om hinanden, men vi giver dig et par tip med på vejen til de bedste: Parnell Village omkring 1 km fra centrum, er et besøg værd til trods for de mange turister. Her er stadig mange historiske Victorianske hjem og butikker. Drik en øl på terrassen eller shop i en af de mange fine butikker. For mere budget-venlige butikker er Newmarket populært og er desuden et område med gode muligheder for et teater besøg. Hvis du virkelig vil smage på den mere multikulturelle del af Auckland bør du besøge K Road syd for centrum. Her finder du mange etniske restauranter og desuden en række gode "gå i byen" steder.

Hvornår skal du rejse til New Zealand?

Da New Zealand har et tempereret klima kan du besøge landet året rundt. Forår og efterår er de bedste sæsoner pga. de behagelige temperaturer og få turister. Om vinteren (vores sommer) ligger den daglige temperatur på 10-15 grader. De fleste aktiviteter er tilgængelige året rundt, men ikke alle campingsites er åbne om vinteren (vores sommer). De største campingsites (campingpladser) holder dog største dele af deres sites åbne året rundt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.