Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. 

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et videomøde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig! 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Rejser til Sydamerika | Backpacking i Sydamerika | KILROY
Rejser til Sydamerika | Backpacking i Sydamerika | KILROY

Rejser til Sydamerika - mañana mañana

Sydamerika begynder hvor Panama slutter og strækker sig hele vejen ned til Ildlandet og Kap Horn, kontinentets sydligste spids der peger mod Antarktis. Så det er ikke så underligt, at der helt bogstaveligt findes noget for enhver smag. Det er et vildt og vidunderligt kontinent, og en rejse til Sydamerika er et absolut must for enhver eventyrlysten backpacker.

Skriv til os og hør mere!

Hele dette imponerende kontinent emmer af en afslappet stemning, og Sydamerika er virkelig stedet for alle, der holder af den charmerende 'mañana mañana'-livsstil.

Backpacking i Sydamerika

Sydamerika er et populært kontinent, for de lidt mere erfarne backpackere. Det betyder ikke, at du ikke kan rejse hertil som førstegangsbackpacker, men der kan til tider være lidt dårligere infrastruktur end i f.eks. Australien eller Nordamerika. Vær også opmærksom på, at det er en meget stor fordel, hvis du kan tale spansk, når du rejser i Sydamerika. Især når du bevæger dig ud af storbyerne og ud i landsbyerne. Her er der så godt som ingen, der kan tale engelsk.  

Rejsen rundt i Sydamerika

Brasilien er Sydamerikas største land og kendt for sit farverige og festlige karneval i februar, og ikke mindst sine skønne strande - heriblandt Copacabana i Rio de Janeiro. Skulle du, mod forventning, blive træt af Brasiliens strande, kan du besøge verdens største regnskov, Amazonas, der strækker sig over store dele af Brasilien, Venezuela, Peru, Bolivia, Ecuador og Colombia. 

Amazonas er med sit spændende dyre- og planteliv et af højdepunkterne i Sydamerika. En tur rundt i Amazonas er varm, våd, beskidt, hård og krævende, men netop derfor er det så fedt. Hvis du vil opleve de mindre besøgte lande, kan du rejse til Guyana og Fransk Guyana.

Tag på en grupperejse i Sydamerika

Hvis du ikke er så hooked på at opleve Sydamerika på egen hånd, kan du vælge at tage på en grupperejse sammen med andre backpackere. Her er der styr på al transporten og det logistiske i forbindelse med overnatning, og det du skal koncentrere dig mest om, er at hygge dig med de andre backpackere. 

Frivilligt arbejde i Sydamerika

Du kan også vælge at arbejde frivilligt, når du befinder dig i Sydamerika. Der findes masser af forskellige projekter, du kan arbejde på - uanset om du er til natur, dyr eller arbejdet med børn og unge. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydamerika her.   

Sydamerikas højeste: Andesbjergene

Andesbjergene er Sydamerikas højderyg. Denne bjergkæde er i bogstavelig forstand Sydamerikas højdepunkt, og blandt de største oplevelser må nævnes Machu Picchu i Peru. Et af de mest fascinerende steder i hele Sydamerika. Følelsen af at vandre på den berømte Inka-sti og opleve synet af ruinbyen Machu Picchu er helt i særklasse. Også verdens højest beliggende sø, Titicaca, er absolut et besøg værd.

Det sydlige Sydamerika: Argentinas attraktioner

Argentina er lidt mere europæisk end resten af Sydamerika, ikke mindst i hovedstaden Buenos Aires. Her bør man opleve den berømte tango 'live in action', fodbold, spise store, fremragende steaks og drikker rødvin. I den nordligste del af Argentina, ligger også et af verdens største vidundere: Iguazu vandfaldene. Her er strømmende, brusende vand overalt i et kæmpe område og du vil se massevis af regnbuer der opstår af mødet mellem vand og sol, og ikke mindst fantastiske sommerfugle på størrelse med din hånd!

Galapagos: Et af verdens største naturlige vidundere

Selv om det er lidt dyrere end de fleste andre attraktioner i Sydamerika, bør rejsen også gå til Galapagos-øerne, der hører til Ecuador og ligger cirka 1000 kilometer ude i Stillehavet. Dyrelivet på disse øer er både helt unikt og helt utroligt og kan ikke sammenlignes med noget andet.

Alt det som Sydamerika også er...

Sydamerika er også alt det, man ikke lige forbinder kontinentet med i første omgang - for eksempel de uspolerede øer Los Roques i Venezuela eller det enestående, uspolerede ø-paradis Fernando de Noronha i Brasilien. Plus Andesbjergenes ski-områder i nærheden af Santiago i Chile og Mendoza i Argentina: Las Lenas, Los Penitentes, Bariloche og Portillo. 

Bariloche i Argentina er i øvrigt et besøg værd hele året rundt, for området er altid ustyrligt smukt med dets turkisgrønne søer, grønne granskove, kæmpemæssige gletschere, smukke bjergtinder og hyggelige landsbyer.

Ovennævnte var blot et lille udpluk af Sydamerikas bedste. Men man må heller ikke snyde sig selv for Chiles imponerende nationalpark Torres del Paine, Atacama-ørkenen, Bolivias surrealistiske Salar de Uyuni, Brasiliens sumpe i Pantanal, Venezuelas Tepui-bjerge, Perus Nazca-tegninger i ørkensandet og… Ja, listen er endeløs.

Steder du bør opleve i Sydamerika

Hvis du er på jagt efter smuk natur, et vildt dyreliv og en kultur, der ligger meget fjern fra den i Danmark, så er Sydamerika et godt valg. Oplev Brasiliens storbyer, strande og jungle. Argentina, Peru og Chile byder alle på vanvittig natur og glimrende trekkingmuligheder. Det samme gør Colombia, der desuden har nogle fantastiske strande langs det Caribiske hav. Og hvad med Bolivias legendariske saltørken, Salar de Uyuni, eller det unikke dyreliv på Galapagos i Ecuador? 

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Aktiviteter i Sydamerika

Sydamerika har masser af fede aktivitetsmuligheder. Du kan både tage på trekke, arbejde frivilligt eller cykle - blot for at nævne et par stykker. 

Se alle aktiviteter

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om, hvordan du bedst oplever Sydamerika?

Uanset om du planlægger at rejse specifikt til Sydamerika, eller ønsker at gøre kontinentet til en del af en større rundrejse, så har vi de bedste rejsetips til dig!

Skriv til os
Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Vælg måned

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
250000+
{{absoluteMinPrice}}

Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.