Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Brasilien

Rejser til Brasilien | Backpacking i Brasilien | KILROY
Rejser til Brasilien | Backpacking i Brasilien | KILROY

Rejser til Brasilien - Åbenbaringernes land

Det er oplagt at starte sin rejse i Brasilien i landets mest berømte by, Rio de Janeiro. Men Copacabana og karneval er det fristende at blive her i evigheder, for byen rummer så meget charme og eksotisk mystik og så mange farverige og stilfulde kvarterer, at den er svær at slippe. Når du forlader Rio er det med en fornemmelsen af, at her gemte sig en åbenbaring på hvert gadehjørne, men stol på os. Her er meget, meget mere at opleve i Brasilien en bare Rio!

Skriv til os og hør mere!

5 ting du ikke må gå glip af i Brasilien

Der er generelt mange ting, du ikke må gå glip af, når du rejser hertil, men 5 af de mest populære får du her:

  • Chill på Copacabana i Rio de Janeiro - en af verdens mest ikoniske strande
  • Nyd udsigten over byen fra statuen Christ the Redeemer
  • Tag på eventyr i Amazonas
  • Besøg smukke Ilha Grande
  • Besøg Iguazu Falls på grænsen mellem Brasilien og Argentina

Ilha Grande - en af verdens smukkeste øer

Øen Ilhe Grande ligger et par timer sydvest for Rio, er guddommeligt smuk og kan ikke anbefales nok. Glasklart, turkisgrønt vand, den ene indbydende strand efter den anden (Lopes Mendez-stranden tager prisen) og en overdådig, mørkegrøn frodighed, der vælter frem over alt, ikke mindst på de billedskønne bjergsider, der skærer sig næsten direkte ned i havet. Her er ingen asfalterede veje og næsten ingen biler!

Strandliv i Brasilien

Fortsæt din rejse på fastlandskysten, der også byder på mange smukke bugte og dejlige kolonibyer, ikke mindst Paratí. Også badebyen Buzios, er et stykke himmel på jord. Sådan er det med denne endeløse Atlanterhavskyst: den ene strand overgår den anden i skønhed, og det er her, på strandene, landets uundværlige samlingspunkt, at livet leves fra morgen til aften. Klapstolene og parasollerne er trukket helt ud i vandkanten, hvor du kan få serveret kolde øl, caipirinhas og grillede rejer. Drenge og mænd spiller fodbold i sandet, livet er en fest, og overalt summer den charmerende lyd af brasiliansk-portugisisk.

Jericoacoara - et afsides paradis af sand

Forlad ikke kysten, før du har besøgt den afsides landsby Jericoacoara. Man kan kun komme herud efter tre timer i firehjulstrækker over klitter og vandløb, og i dette paradis føler man sig som ved verdens ende, så langt fra alt, så meget i ro, i selskab med de enorme sanddyner, den vidunderlige strand og de hyggelige strandbarer, der om aftenen forvandler sig til fremragende restauranter med fisk og skaldyr.

Rundrejse i Brasilien

Savner man afveksling på kysten, står de charmerende byer i kø for at erobre dit hjerte: Salvador (med et karneval der ikke står tilbage for det i Rio), Recife, Olinda, Sao Luis og Belém. Alle disse byer er et sanseorgie af farver, dufte, smage og lyde med fascinerende markeder og kolonibygninger, og ikke mindst gaders og stræders vrimmel af mennesker i alle afskygninger. Man bør bo på pousada når man rejser rundt i Brasilien. Disse simple hoteller er billige og giver den mest autentiske oplevelse af landet - og de findes overalt.

Rejsen til Amazonas: flodeventyr og jungledyr

Det er et uforligneligt eventyr at rejse med flodbåd i Amazonas. Det er oplagt at rejse fra den kæmpebyen Manaus midt i Amazonas og helt ud til kysten. Du kan hoppe af undervejs og opleve det lokale liv. Ved de hyggelige småbyers floddelta har du mulighed for at sejle i mangroven og snorkle efter utrolige fisk og se lyserøde, pukkelryggede delfiner. Og selvfølgelig bør du tage på guidet udflugt i junglen, sove under åben himmel i den dybe jungles knaldsorte nat, fiske efter de farlige piratfisk - piranhas - og opleve regnskoven og dens dyr: alligatorer, aber, papegøjer, flodsvin, fugleedderkopper og - med lidt større held - en puma eller en jaguar. Chancerne for at se sådanne dyr er endnu større i Pantanal, et fugtigt og eventyrligt sumpområde syd for Amazonas! Ja, Brasilien er så enormt og mangfoldigt, at du selv må ud og opdage det hele…

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs her
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.