Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions



Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. 

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et videomøde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig! 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Hvordan kommer vi til at rejse i 2021?

rejs til afsidesliggende destinationer i 2021

Hvordan tror vi, at vi kan rejse i 2021 og fremover?

Mange har spurgt os, hvordan vi som rejsekonsulenter tænker, at vi kan rejse i 2021. Og hvis der er noget 2020 har lært os, så er det, at det kan være svært at forudsige noget... Men vi har trods alt fulgt situationen meget tæt, og vi har oplevet en bevægelse, der bestemt vil ændre vores måde at rejse på og i det hele taget hvordan vi har det med at rejse. Over de næste par år vil større byer være mere stille, og populære seværdigheder mindre befærdet, og det at rejse - om det så er en weekend getaway til nabolandet eller længere væk - så vil det ikke længere blive taget for givet, at vi overhovedet kan rejse.

Når vi kigger ind i krystalkuglen for det at rejser, så forventes det, at afspejle den adfærd vi har måtte tillære os i 2020. Rejsende vil tage deres forbehold og holde social afstand, selv når de rejser, hvilket vil påvirke de rejsemønstre vi kender, da det påvirker de valg vi træffer og skaber nye muligheder for steder at besøge. Vi vil blive det samme sted i længere tid, og på den måde tage slow travel-tendensen til os bl.a. ved at opleve udendørsaktiviteter i meget højere grad end tidligere.

surfing-general-7-cover

Rejser tættere på Danmark

Eventyrlysten er der uden tvivl stadigvæk, men mange vil rejse til destinationer tættere på hjem i 2021, og vi ser derfor en efterspørgsel på destinationer i Europa. Europa er nemlig ikke bare små getaways til storbyer eller de klassiske feriedestinationer med mor og far. Nu hvor Europa bliver mere eksotisk (igen?) ser vi at flere vælger at rejse ud i Europa med samme mindset for eventyr og oplevelser, som hvis de rejste længere væk. Det betyder også, at de vil give sig mere tid til at opleve destinationen og bevæge sig væk fra ferie-mindsettet og mere mod rejse-mindsettet. At tage på road trip gennem Balkan-regionen, få surf-lektioner langs kysten i Portugal eller på øhop  Grækenland vil bestemt blive mere populært og måske endda erstatte nogle af de klassiske sabbatårsdestinationer som Thailand og Vietnam.

Train Belgium Antwerpen Central Station Kievit

At tage bilen eller toget for at undgå forsamlingerne

Flere vil helt sikkert vælge at tage bilen eller toget for på den måde at undgå større forsamlinger i længere tid ad gangen. Det siges ,at Interrail får sit helt store comeback, og vi ser allerede mange, der køber sin egen van for at sætte den i stand med indretning såsom soveplads og et lille køkken for at tage den på de europæiske landeveje.

Hele idéen med friheden vil spille en stor rolle ift. biler, campervans og Interrail. Fleksibiliteten og friheden ved at rejse på den måde - og i dit helt eget tempo - for at undgå større forsamlinger, får stor indflydelse på valg af transport.

Slovenia Canoeing On Soca River Near Kobarid Cover

Afsidesliggende destinationer og åbne områder

Efter at have været fastlåst derhjemme i månedsvis, tror vi på at folk vil rejse mod afsidesliggende destinationer langt fra turistfælder og større byer, og i stedet søge mod åbne områder og naturen i det hele taget. Det betyder også, at flere af os vil rejse til nationalparkerne, tage på vandreture eller på camping i det fri, hvor man kan nyde udendørsaktiviteter som cykelture, river rafting, surf, fisketure eller vandring.

Volunteer Plastic

At rejse mere bæredygtigt, være der i længere tid og gøre det mere lokalt

Vi ser også en bevægelse ift. at rejse mere bæredygtigt. Både ud fra anerkendelsen af, at vores planet har haft godt af, at vi ikke har rejst så meget i 2020, men også ud fra forståelsen af, at det at rejse er så meget mere end en pause fra hverdagen, og noget vi ikke længere tager for givet.

Med et øget fokus på bæredygtighed, forventer vi at mange rejsende vil rejse i et noget langsommere tempo og blive på destinationen i længere tid. Vi tror med andre ord, at vi vil se en nedgang i antallet af rejser men derimod en stigning i hvor længe folk til gengæld er væk ad gangen.

Social afstand mens du rejser, betyder også, at du vil søge mod mere lokale og dermed mindre overnatningsmuligheder, så man holder sig lidt væk fra turistfælderne og de store hoteller.

planning-map-pins-usa-cover

Hvor passer rejsekonsulenter, som os, ind i alt det her?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været et hårdt år for rejsebranchen, men der synes at være et lys i mørket for alle os, der elsker at rejse. Over de seneste måneder har vi set en stigning i rejsende, der gør brug af en rejsekonsulent til sine kommende rejser ift. at få gode råd til, hvor det er sikkert at rejse, når man drømmer om et bekymringsfrit eventyr. Lige nu ved vi stadig ikke med sikkerhed hvordan eller hvornår alt er på plads med vaccinen, men vi ved med sikkerhed, at vi kommer til at rejse igen. Nogle rejsemønstre vil være forandret for altid, mens andre rejsemønstre vender tilbage til det velkendte eller udvikler sig til nye, så snart vaccinen kommer og en mere normal hverdag forhåbentlig vender tilbage. Fra vores perspektiv er vi håbefulde og spændte på fremtiden, og vi tror på at, der kan tages mange positive ting med fra hele denne pandemi. 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende eventyr? Læs mere lige her.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.