Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Det bedste af Bali på 3 ugernyd den lækre balinesiske mad
bali-lombok_campaign-map_JUL-AUG19_1380x776px_EN

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt aktivitet. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Glæd dig til de fantastiske omgivelser i Canggu

8 dages surfcamp i Canggu

Efter en kort 40 minutters køretur fra lufthavnen, ankommer du til surfcampen i Canggu, hvor du skal bruge de næste 8 dage med andre cool soon-to-be-surfere fra hele verden. Haven der hører til omgivelserne er virkelig lækker, og du kan bruge tiden på at spille volley eller chille ved poolen, når altså ikke du er ude og surfe!

I prisen er der inkluderet 7 dages leje af alt surfgear, 5 x 2 timers surfundervisning og 2 yoga sessions, hvor du kan skabe dit zen! Du får desuden morgenmad alle 7 dage, ligesom der er inkluderet 5 middage sammen med resten af gruppen. Det er det perfekte sted at starte dit Bali-eventyr!

lær at dykke på Bali

5 dages dykkerkursus på Nusa Lembongan

Når du har lært at styre surfbrættet og holde dig ovenvande, er det tid til at opleve det farverige univers under havoverfladen. Nusa Lembongan er stedet, hvor du skal lære at dykke. Nyd 5 dage i Nusa Lembongans smukke omgivelser, hvor du med et gennemført PADI dykkercertifikat vil være i stand til at dykke op til 18 meter. Og lad os sige det, som det er. Der er MASSER af lækre dykkerspots i havet omkring Bali!

På Nusa Lembongan vil du opleve, at der er en meget afslappet atmosfære, og de hurtigste på øen er formentlig de mange høns, der frit bevæger sig rundt mellem de mange små huse.

Der er forrygende naturoplevelser i vente på Bali

9 dages rundrejse på Bali og Gili Trawangan

Den sidste del af rejseforslaget er en 9-dages rundrejse, der tager dig fra Kuta hele vejen tværs over øen og til naboøen Gili Trawangan, som i øvrigt er hjemsted til nogle af Indonesiens (måske endda Asiens) smukkeste strande.

Men der er andet end smukke strande, og når du rejser gennem Bali og forbi Ubud i hjertet af øen, vil du være omringet af den smukkeste grønne natur! Selvfølgelig er opholdet på Gili heller ikke helt skidt, og du kan glæde dig til at nyde det krystalklare vand og de hvide sandstrande. Det er det perfekte sted at genvinde det mentale og fysiske overskud, efter du har været aktiv både over og under vandet de sidste par uger.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Antal stop

8

Rejseform

Backpacking

Anbefalet lommepenge

Ca. 5-7.000 Kr.

Pris fra*
18.387 DKK
Boom! Det perfekte Bali-eventyr venter på dig! Vi har kombineret nogle af de aller fedeste ting fra én af de mest populære destinationer i Asien! Vi elsker virkelig Bali, og når du selv har tjekket de her ting ud, så forstår du hvorfor!

Sååeh... Hvad er bedre end at starte din rejse til Bali med en komfortabel flytur med Qatar Airways, der tager dig hele vejen til Denpasar på Bali? Her bliver du hentet i lufthavnen, og kørt direkte til surfcampen i Canggu, hvor du skal bruge den næste uges tid. Du slipper for at skulle prutte om prisen med taxichauffører og at finde overnatning - det har vi sørget for. Og det er nice!

Som sagt, så er første oplevelse på Bali en 8 dages surfcamp, hvor du kan fange nogle af Balis bedste bølger, ligesom der vil være rig mulighed for at få smagt det lækre balinesiske køkken. Surfcampen ligger forrygende i Canggu med blot 5 minutters gang til stranden. I campen vil der være masser af andre cool unge mennesker, sandsynligvis fra hele verden, som du kan hænge ud med på brættet i løbet af dagen, og med en kold øl i hånden om aftenen, mens solen går ned i horisonten. Og tro os, det kan være udmattende at surfe, så du fortjener en forfriskning om aftenen!

Fra én aktivitet til en anden; hvorfor ikke lære at dykke? Brug 5 dage på dykkerskolen på Nusa Lembongan, hvor du lærer at navigere under havets overflade. Bali har nogle helt fantastiske dykkerspots, og er det perfekte sted at lære at dykke! Der er masser af farverige fisk og smukke koralrev. Og bare rolig, hvis du allerede har et dykkercertifikat, kan du stadig joine dykkercampen - der er dykning for alle niveauer, og der er mulighed for både at tage et begyndercertifikat eller et advanced.

Når du har lært både at surfe og dykke, er det tid til den ultimative rundrejse på øen. Sammen med en gruppe af andre eventyrere, skal du naturligvis opleve alle Balis mange smukke højdepunkter. På den inkluderede 9-dages rundrejse kommer du til at se smuk natur, lækre strande og så kommer du forbi de fantastiske Gili-øer. Det er virkelig en rundrejse, der fanger alt dét, som Bali står for.

Husk: Dette er ikke en skemalagt rejse med specifikke afgange, men et rejseforslag, vi har sammensat. Du kan tilpasse det, som du har lyst, og hvornår, samt hvor længe, du vil rejse, er helt op til dig! 

Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem allerede nævnt)
 • Valgfrie aktiviteter

Upcoming events

Se flere events dic ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en rejse til Bali?

Lad os hjælpe dig med at planlægge det fedeste eventyr på Bali! Vi kender alle de gode tips og tricks, og sørger for at skræddersy rejsen til dine drømme!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

bali-lombok_campaign-map_JUL-AUG19_1380x776px_EN

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt aktivitet. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

8 dages surfcamp i Canggu

Glæd dig til de fantastiske omgivelser i Canggu

Efter en kort 40 minutters køretur fra lufthavnen, ankommer du til surfcampen i Canggu, hvor du skal bruge de næste 8 dage med andre cool soon-to-be-surfere fra hele verden. Haven der hører til omgivelserne er virkelig lækker, og du kan bruge tiden på at spille volley eller chille ved poolen, når altså ikke du er ude og surfe!

I prisen er der inkluderet 7 dages leje af alt surfgear, 5 x 2 timers surfundervisning og 2 yoga sessions, hvor du kan skabe dit zen! Du får desuden morgenmad alle 7 dage, ligesom der er inkluderet 5 middage sammen med resten af gruppen. Det er det perfekte sted at starte dit Bali-eventyr!

5 dages dykkerkursus på Nusa Lembongan

lær at dykke på Bali

Når du har lært at styre surfbrættet og holde dig ovenvande, er det tid til at opleve det farverige univers under havoverfladen. Nusa Lembongan er stedet, hvor du skal lære at dykke. Nyd 5 dage i Nusa Lembongans smukke omgivelser, hvor du med et gennemført PADI dykkercertifikat vil være i stand til at dykke op til 18 meter. Og lad os sige det, som det er. Der er MASSER af lækre dykkerspots i havet omkring Bali!

På Nusa Lembongan vil du opleve, at der er en meget afslappet atmosfære, og de hurtigste på øen er formentlig de mange høns, der frit bevæger sig rundt mellem de mange små huse.

9 dages rundrejse på Bali og Gili Trawangan

Der er forrygende naturoplevelser i vente på Bali

Den sidste del af rejseforslaget er en 9-dages rundrejse, der tager dig fra Kuta hele vejen tværs over øen og til naboøen Gili Trawangan, som i øvrigt er hjemsted til nogle af Indonesiens (måske endda Asiens) smukkeste strande.

Men der er andet end smukke strande, og når du rejser gennem Bali og forbi Ubud i hjertet af øen, vil du være omringet af den smukkeste grønne natur! Selvfølgelig er opholdet på Gili heller ikke helt skidt, og du kan glæde dig til at nyde det krystalklare vand og de hvide sandstrande. Det er det perfekte sted at genvinde det mentale og fysiske overskud, efter du har været aktiv både over og under vandet de sidste par uger.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.