Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
rundrejser i USA

Glæd dig til den fedeste rundrejse i USA

Der er virkelig noget at glæde sig til, hvis du vælger at tage på rundrejse i USA. Sammen med andre eventyrlystne, får du mulighed for at få alle de store oplevelser på en fantastisk rundrejse sammen. 

Jeg vil vide mere om rundrejser i USA

Hvorfor tage på rundrejse i USA?

USA er et gigantisk land, og det kan være svært, eller i hvert fald tidskrævende, at planlægge en større rundrejse forbi alle de fede seværdigheder på egen hånd. Det bliver der selvfølgelig sørger for, hvis du vælger en rundrejse. Du skal egentlig blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen, sammen med de andre i gruppen. Du kan vælge at tage på en kortere rundrejse, eller du kan vælge at tage på en længere rundrejse alt afhængig af, hvad du er mest til. 

En rundrejse er som nævnt sammen med andre, og det betyder selvfølgelig at du kommer til at få nye venner på kort tid. Vores erfaring er, at man ret hurtigt kommer tæt på hinanden, og det er klart, at når man rejser rundt i mindre grupper, så er det sociale element et vigtigt fokusområde. 

Hvem tager på rundrejser i USA?

I princippet er det oplagt for alle at tage på rundrejse. Hvis du rejser alene, er det en glimrende måde at dele dine store oplevelser sammen med andre, ligesom at du ikke selv behøver stå for alt det praktiske. Der er også både vennepar og kærestepar, der vælger at tage på rundrejser i USA, og en af grundene er blandt andet, at det er en utrolig nem måde at opleve mange ting på relativt kort tid. Hvis du f.eks. vælger en rundrejse, der inkluderer ophold i nationalparker, er det desuden en fordel at rejsen er organiseret på forhånd, så du ikke selv skal bekymre dig om at finde overnatning, transportmuligheder og mange andre ting, som kan være lidt mere tricky at overskue, når man skal planlægge rejsen selv. 

Nogle vælger også at tage på en rundrejse som den første oplevelse, og derefter rejse rundt på egen hånd efterfølgende, når man har fået lidt mere erfaring i at rejse rundt mellem forskellige byer, nationalparker osv.

Hvis du er usikker på, om en rundrejse i USA er noget for dig, så skriv til os, og lad os sammen se på, hvad du drømmer om, og om det i givet fald passer til en rundrejse i en gruppe.  

Hvorfor tage på rundrejse i USA Sikkerhedmed KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.