{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads og øhop i udlandet

Sejlads i udlandet | Øhop i udlandet | KILROY
Sejlads i udlandet | Øhop i udlandet | KILROY

Sejlads og sejlture i udlandet

Er du glad for livet på havet, så kan vi varmt anbefale at sejle i udlandet og vi tilbyder dagsejladser og længere sejlture hvor du sætter kurs mod fjerne kyster, der ikke kan nåes på anden vis. Øhop med andre eventyrlystne og bo på båden. Sejl af sted, få vind i håret og nyd naturen og synet af horisonten og de fjerne kyster. Hvis det virker uoverskueligt, så hjælper vi dig selvfølgelig med mulighederne.

Book et møde og hør om mulighederne!

Sejlture i verdensklasse

70 % af Jordens overflade er dækket af vand, så hvad ville være mere naturligt end at kaste dig ud i det våde element på din rejse? Bo ombord på en båd i en dag eller flere dage. Vi kan arrangere sejlture i bl.a disse lande: Antarktis, Australien, Brasilien, Cambodia, Chile, Cuba, Ecuador, Indien, Mexico, Peru og Vietnam og vi garanterer vind i håret og fede minder.

Vil du øhoppe?

Hvis du drømmer om at øhoppe på din rejse, har vi op til flere sejlture hvor du ser forskellige øer, oftest i varme lande, bor på båden, men også kommer til fastlandet og ser forskellige områder af landet. Vi kan tilbyde øhop i bl.a. disse lande: Fiji, Filippinerne, Indonesien, Maldiverne og Thailand.

Har du spørgsmål om at sejle i udlandet, eller vil du blot have hjælp med at sammensætte din rejse til søs, er du altid velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter.

Hvorfor sejle i udlandet med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.