Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Dubai


vejsystem og skyskrabere i dubai

Rejs på en eventyrlig studietur til Dubai. Det er altid gratis og uforpligtende at få tilsendt et skræddersyet tilbud på en grupperejse eller studietur til Dubai.

I Dubai mødes Vestens og Mellemøstens kultur i én stor forening, hvor lyden af minareter, som kalder til bøn, blandes med moderne popballader fra gaderne. Ingen andre steder i de arabiske lande møder man bikiniklædte turister side om side med burkaklædte kvinder. Disse faktorer er med til at gøre Dubai til noget ganske særligt. Rejs på grupperejse til Dubai med KILROY. Vi tager os af alt det praktiske og det er ikke dyrere end at arrangere rejsen selv.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

  • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
  • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
  • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 4* hotel i dobbeltværelse med bad og toilet og inkl. morgenmad
  • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
  • Digitalt ISIC kort til alle studerende
  • Digitalt ITIC kort til alle lærere
  • 24-timers nødtelefon under hele rejsen
  • Alle skatter og afgifter
  • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på grupperejsen til Dubai. Hør mere hos en rejsekonsulent.

burj kalifa i dubai og skyskrabere

Om studieturen til Dubai

Dubai er hovedstad i emiratet Dubai. Emiratet Dubai er igen en del af De Forenede Arabiske Emirater, hvor hovedstaden hedder Abu Dhabi. Her er tale om en meget international by, hvor kun omkring 20% af befolkningen er af lokal oprindelse - resten er rige udlændinge, eller gæstearbejdere, som er ansat til at tage sig af de rige gæster.

Dubai har mange vartegn, fra Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, over det smukke hotel Burj al Arab, til de kunstigt skabte øer, udformet som palmer og et helt verdensbillede. Her er så mange penge i omløb, at man som 'almindeligt' menneske til stadighed bliver forbløffet og imponeret, når man ser de dyreste biler, de højeste huse og de største yacht samlet på et ganske lille område.

På grupperejser til Dubai er der rigeligt med oplevelser til mange dages udforskning, hvor man kan kombinere det nye med det gamle, tage på jeepsafari i baglandet eller hoppe til andre byer i området.

Læs mere

Det siger vores kunder

Når jeg bestiller studietur hos jer oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med KILROY i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. I følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre.

Tania,

Morsø Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Dubai

Godt at vide

På studierejse til det gamle Dubai

Udviklingen i Dubai er gået forrygende stærk, og mange steder har den arabiske sjæl haft svært ved at følge med. Dog kan man stadig opleve noget af det gamle Dubai ved at tage til bydelen Deira. Her kan man stadig se, hvordan livet var i Dubai for 30 år siden, med de små dhows, træbåde, liggende i havnen, som før i tiden. Vil I opleve et gammelt købmandshjem, kan I tage til Heritage House, hvor man kan opleve hvordan et rigt købmandshjem fra 1900-tallet så ud.

Spændende seværdigheder i Dubai

Der findes et væld af unikke og spændende seværdigheder og attraktioner i Dubai, som kan være med til at danne et spændende ugeprogram, der er med til at skabe et indblik i den arabiske verdens kultur.

1: Bastakiya

Bastakiya er et mere traditionelt område i Dubai, hvor bybilledet præges af smalle stræder og høje bygninger. Nogle af bygningerne er blevet restaureret, som er med til at gøre området mere autentisk.

2: Dubai Museum

Dubai Museum ligger i en gammel fæstning fra 1799 i Bastakiya-området. På museet kan man lære om emiraternes historie, du kan se traditionelle arabiske hjem, moskeer, fiskeri og handel. Udstillingerne består af billeder, tekster og forskellige genstande. Museet bør være en del af enhver studietur til Dubai.

3: Majlis Gallery

Majlis Gallery er et kunstmuseum, som også ligger i Bastakiya området. Et gammelt tårn danner rammerne for kunstmuseet, hvor du kan se værker af både lokale og internationale kunstnere.

4: Jumeirah Moské

Jumeirah Moské er et fantastisk eksempel på moderne islamisk arkitektur og en meget smuk moské. Moskéen er en af de mest besøgte og fotograferede seværdigheder i Dubai.

5: Bedouin Village

I Bedouin Village kan I tage på eventyr og opleve det traditionelle liv i ørkenen. Her kan I ride på kameler og tage på spændende ørkensafari. Er én dag ikke nok, er det muligt at overnatte i ørkenen på et meget unikt resort ved navn Al Maha, som dækker et meget stort ørkenareal.

6: Arkæologiske steder

Du kan opleve fantastiske arkæologiske fund ved Al Ghusals, Al Sufooh og Jumeirah. Her kan man bl.a. se 2000 år gamle gravpladser og forskellige artefakter fra det 7. århundrede frem til det 15.

7: Souk

Souk er det arabiske ord for marked. I Dubai findes der mange forskellige markeder i de forskellige bydele. Guld Souk er et af verdens største guldmarkeder, hvor man kan købe mange forskellige slags guldvarer. Deira Souk er et overdækket marked, med en indisk stemning. Her kan man finde alt indenfor tekstiler, krydderier, tøj og henna. Alle aromaer og indtryk er forførende og spændende.
Og husk! På markederne pruttes der om prisen!

8: Burj Al Arab

Burj Al Arab er - sammen med Burj Khalifa - den mest kendte skyskraber i Dubai, og verdens eneste 7-stjernede hotel. Hotellet er bygget på en kunstig ø, og området omkring hotellet er meget specielt pga. dets mange basarer og restauranter.

Studietur for bygningsingeniører og arkitektstuderednde

På grund af Dubais imponerende vækst og imponerende byggeprojekter er den et oplagt rejsemål for en studietur for bygningsingeniører og kommende arkitekter. Vi sikrer, at studieturen får det rette faglige islæt gennem faglige studiebesøg. 

Udflugter i Dubai

Selvom Dubai har alt, der gør en studierejse til en fantastisk og lærerig oplevelse, findes der også andre spændende muligheder lige om hjørnet. Blot få timer fra Dubai ligger flere oplevelser og venter, som kunne være oplagt at udforske nærmere.

Dagstur til Abu Dhabi

Abu Dhabi er Emiraternes hovedstad, og ligger blot få timers kørsel fra Dubai. Da vejene er meget gode, er det intet problem at komme hertil. Abu Dhabi ligner til forveksling Dubai, og betragtes som det kulturelle centrum for Emiraterne. Byen slår hårdt på miljø og arbejder meget med grøn teknologi og har store visioner om CO2 neutrale bydele.

Kort sagt, en studietur til Dubai, er en rejse til en spændende metropol, som på en gang fascinerer og forundrer. Så ønsker I jer en anderledes studietur, studierejse eller grupperejse er Dubai et oplagt rejsemål. 

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.