{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Bank of England Museum har til huse i Bank of Englands bygninger og viser bankens historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1694. Museet giver en spændende og interessant introduktion til Londons og Englands pengehistorie. I kommer helt tæt på mønter, sedler og guldbarrer og får et indblik i, hvordan der handles på børsen.
I forbindelse med besøget kan I få en præsentation omkring forskellige aspekter af Bank of Englands arbejde, men så skal I bestille tid i forvejen. Nedenfor er 3 eksempler:

Generel introduktion – en generel præsentation som omhandler Bank of Englands historie, fra den blev grundlagt og frem til nu, og hvilken rolle Bank of England spiller i dag, samt hvad de generelt beskæftiger sig med. Der er mulighed for at stille spørgsmål under præsentationen. Særligt egnet for personer med en generel interesse i Bank of England. Varighed 1 time.

Made of Money - en film om hvad den overordnede samfundsøkonomi betyder for almindelige mennesker.
Filmen er rettet mod aldersgruppen 14-16 årige, og er lavet for at unge mennesker kan få indblik i hvad samfundsøkonomien egentlig betyder for dem og hvordan det påvirker deres hverdag. Det bliver forklaret på en nem og ligetil facon, og med eksempler som eleverne kan relatere til i deres hverdag. Det er efterfølgende muligt at stille spørgsmål. Varighed 1 time.

Keeping on an even keel - en kort film, der bruger metaforer og animation til at forklare bankens rolle og ansvar på en fantasifuld og underholdende måde. Filmen er opdelt i 7 mindre moduler, som giver en simpel guide til bankens rolle inden for pengepolitik og deres finansielle stabilitet. De forklarer hvad en lav inflation og en sikker, stabil finansiel system betyder for den britiske økonomi, og hvordan banken
bidrager for at opnå dette. Præsentationen henvender sig til studerende som har en interesse for økonomi. De studerende skal i øvrigt have et relativt højt engelsk niveau, da der i slutningen vil være en spørgerunde, hvor der forventes aktiv deltagelse.

BEMÆRK: Ved alle præsentationer er der afsat tid til efterfølgende spørgsmål – er der et bestemt emne I
ønsker at få uddybet her, er det muligt, pr. forespørgsel, at arrangere på forhånd.
Reservationsgebyr vil forekomme.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.