{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

London er en af de mest multikulturelle byer i den industrialiserede verden; der tales mere end 300 sprog blandt mere end 50 etniske grupper. Mange af grupperne har samlet sig i hver sin bydel, hvor deres tilstedeværelse er synlig i bl.a. udvalget af butikker, restauranter og deres forskelligartede religioner. På turen får i mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af disse lokalsamfund, og I får indblik i religionen og mulighed for at se hvordan de præger byen. Det Jødiske kvarter:
Besøg i Det Jødiske Kvarter med engelsktalende guide. På gåturen følger I ”sporerne” i Londons jødiske samfund i East End-området. I de små gyder og stræder ligger en række synagoger. På denne gåtur skal I dog være opmærksomme på, at store dele af området blev ramt af blitzen under 2. verdenskrig, hvorfor mange af de gamle huse er erstattet af nye.
Prisen er pr. gruppe inkl. guide

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.