{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Nærmeste undergrund: Harrow on the Hill Harrow School er en af Englands ældste og fineste privatskoler. Skolen åbnede i 1572, på initiativ af den lokale godsejer, John Lyon, og på det tidspunkt var der kun én elev. Formålet med at åbne skolen var, at uddanne lokalområdets drenge. Flere prominente personer har siden hen gået på skolen, bl.a. Winston Churchill. I dag går der ca. 800 drenge på skolen - det er en af de få kostskoler i England, som ikke modtager dagselever.
I dag indeholder skolen bl.a. det oprindelige klasseværelse Fourth Form Room, der står præcist, som da skolen åbnede i 1572. Desuden er der mulighed for at besøge Chapel, Speech Room samt Shepherd Churchill Dining Room.
Besøget foregår med en guide, der er tilknyttet skolen. Nogle af de guider skolen benytter er tidligere elever på stedet.
Guiden fortæller skolens historie, om tidligere elever og spændende anekdoter fra elevernes hverdag – der lægges især vægt på at forklare hvordan elevernes hverdag er bygget op. Det er interessant at sammenligne skolegangen på den engelske kostskole med danske elevers skolegang. Besøget giver et stort indblik i engelsk privatskoleliv.
Besøget varer ca. 1 ½ time - Det er ikke muligt at overvære undervisningen.
Det er muligt at tilkøbe engelsk eftermiddagste med sandwich, scones og cream cake. Pris pr forespørgsel.
Det er nødvendigt med forudbestilling.
Pris for voksen/lærer: 140 DKK
Prisen er pr. studerende.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.