{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Paris


se triumpfuen på jeres studietur til paris

En studietur til Paris kan være meget mere end historiske seværdigheder. Paris oser af charme, et smukt sprog, ikoniske bygninger og museer. Men bag de brede boulevarder er det er også en multikulturel smeltedigel, hvor diverse etniske baggrunde lever sammen og hvor familieværdier, forskellige religioner og street kultur finder fælles fodslag.

Tag på en skræddersyet studietur hvor du får lov til at komme ind bag facaden og opleve det ægte Paris. Vi har lagt vægt på en blanding af de klassiske oplevelser i kombination med oplevelser man ikke kan prøve som "almindelig" turist i Paris. Oplevelser der skaber minder og sætter gang i refleksionerne og dermed også er med til at øge fællesskabsfølelsen i gruppen. Når vi aktiverer flere sanser på en gang så skaber de større indtryk hos os som mennesker. Derfor har vi lagt vægt på at finde oplevelser der har fokus på aktiv deltagelse, team building, det at udfordre sig selv og i fællesskab få stillet spørgsmålstegn ved de emner der er med til at skabe nye perspektiver i vores forståelse af andre lande og kulturer. 

Vi hjælper gerne med at sammensætte et rejseforslag med transport, central overnatning og spændende oplevelser.

Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Paris. Hvis I er 10 personer eller derover, har vi adgang til gode priser og mulighed for at skræddersy den bedste grupperejse eller studierejse til Paris.

Kontakt os

 

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Paris
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Paris
 • Next Stop om Paris - forslag til aktiviteter og ture
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: Ved egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Ved tilkøb af sprogkursus på studieturen til Paris er følgende inkl.:

 • Bog og undervisningsmaterialer
 • Sprogtest
 • Diplom

Vedr. studietur til Paris med tog:

Prisen på studietur til Paris med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.

Om jeres studietur til Paris

En studietur til Paris er i sandhed en studietur til en verdensby, og derfor også et ofte besøgt rejsemål for skolerejser og studierejser. Berømte navne, gader og begivenheder gør byen legendarisk, og i manges øjne er Paris stedet, hvor kærligheden blomstrer. Få byer i verden kan nemlig konkurrere med det charmerende 'gadeliv' med fortovscaféer og restauranter, hvad enten det er de moderne og trendy eller de lokale og traditionelle.

Frankrigs hovedstad Paris lever uden sidestykke op til navnet 'Byernes By'. Og der er meget at glæde sig til på en studietur til Paris. Lige fra Eiffeltårnets overdådige størrelse, gennem Louvres legendariske gange og til Champs-Elysees travle virak er der oplevelser og indtryk at hente i den franske metropol. Kombinationen af kunst, kultur, arkitektur og natteliv gør det ideelt at vælge en studierejse til Paris. Ligesom mange andre europæiske storbyer er Paris adskilt af en rislende flod - Seinen. At kigge ud på Seinen er som at være med på et postkort, når Eiffeltårnet og Notre Dame troner sig op i horisonten.

Kontakt os og modtag et gratis tilbud på jeres studietur til Paris.

Det siger vores kunder

Jeg har nu for tredje skoleår i træk valgt at bruge KILROY som rejsepartner i forbindelse med 3.G. studieturen. Samarbejdet har i alle tilfælde fungeret upåklageligt. Jeg er blevet mødt med ekspertise, faglig professionalisme, hurtig responstid samt rimelige deadlines. Derudover har alle indgået aftaler mht. til fx hotel og planlagte ture fungeret efter planen.

Nikolaj C. ,

Rybners Stx

Vi er gamle brugere af KILROY, og det er vi fordi, aftalerne altid bliver overholdt, vi bliver mødt med forståelse for vores ønsker og problematikker, som opstår for os undervejs. Vi har været i Paris rigtig mange gange og foretrækker Ibis hotellet i St. Vincienne.

Birgitte D. J. ,

Middelfart Ungdomsskole

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Paris.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Paris. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Paris

Godt at vide

Overnatning på jeres studietur til Paris

Det kan være svært at finde den rette type indkvartering på en studietur til Paris, særligt hvis man ikke er kendt i byen. Vi er eksperter i Paris, og vi er altid behjælpelige med at rådgive om det hotel, hostel eller vandrehjem der passer bedst til jeres gruppe, budget, ønsker om ture og aktiviteter. Dét der kendetegner de steder vi samarbejder med er, at de er vant til at have grupper boende samt at de har de faciliteter som grupper på en studierejse eller grupperejse til Paris efterspørger fx Wifi, sikkerhedsbokse, fælleslokaler osv. På alle vores udvalgte hoteller og hostels er morgenmaden inkluderet i prisen. Se et udpluk af hoteller via kortet her på siden. Vi har mange flere overnatningsmuligheder i Paris. Kontakt os og hør mere.

Fede oplevelser på jeres studietur til Paris

I samarbejde med undervisere har vi sammensat forslag til spændende faglige ture og oplevelser i Paris for grupper på studierejse til Paris. Hvis I selv har forslag til ture på jeres studietur til Paris vil vi med glæde arrangere det for jer. Derudover kan vi anbefale at I oplever følgende:

 • Triumfbuen
 • Eiffeltårnet
 • Notre Dame
 • Jardin de Luxembourg
 • Sacré Coeur / Montmartre
 • Pantheon
 • Louvre
 • Palais de Justice
 • Place de Vosges
 • Jardin des Tuileries
 • Picasso museet
 • Musey D’Orsay
 • Pompidou centret
 • Pont d’Alexandre og Hotel des Invalides
 • Latinerkvarteret
 • Marais kvarteret
 • Concorde pladsen
 • La Defense og Sprechelsens triumfbue

Dette I bør se og opleve udenfor Paris:

 • Versailles
 • Monets have i Giverny
 • Besøg hos champagneproducent

Se de klassiske attraktioner på studieturen til Paris

Paris har altid appelleret til kreative mennesker som kunstnere, modedesignere, kulturelle og rejsende. Der er så meget at se, opleve og prøve her, og man mærker med det samme, hvordan byen er fyldt med lidenskab. Paris er kendt som romantikkens, modens og gastronomiens hovedstad. Mad, drikke, kunst, kultur, arkitektur og atmosfære er her alt sammen i en klasse for sig. Paris er ofte synonym med de klassiske attraktioner som Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbyen. Men den bedste udsigt får man fra Grand Arche de la Défense, der ligger for enden af Champs-Élysées. 

Der er noget at se og opleve på hvert gadehjørne på jeres studietur til Paris, så sug bare stemningen af Paris til jer. Men heldigvis er her også masser af top-seværdigheder på skolerejsen til Paris, så det er bare om at finde ud af, hvor man skal starte. På studierejsen til Paris kan vi anbefale:

Sacre Coeur

Som en hvid luftspejling ligger den på toppen af Montmartre, den smukke Sacre Coeur. Den er bygget i en romersk-byzantisk inspireret stil med et indre, som skaber en helt særlig, nærmest følelsesmæssig atmosfære, mens smukt lys flyder ind igennem de farvede vinduer. Konstruktionen af kirken startede i 1876, men blev ikke afsluttet før efter Første Verdenskrig i 1919. Fra Sacre Coeur har man en fantastisk udsigt over byen. Samtidig er der ikke langt til det lille kunstnertorv Place du Teatre, hvor I kan få jeres portrætter malet i bedste bohemestil. En sjov lille oplevelse på jeres studietur til Paris.

Notre Dame

Obs: Vi anbefaler at I holder jer orienteret om åbningstider af Notre Dame efter branden i 2019 på den officielle hjemmeside eller hos jeres rejsekonsulent hos KILROY.

Notre Dame er en af verdens største og mest berømte katedraler og bestemt et besøg værd på jeres studierejse til Paris. Den blev bygget i gotisk stil imellem 1163 og 1250 og ligger på den lille ø Íle de la Cité på Seinen. Kirken har opnået berømmelse gennem bogen ’Klokkeren fra Notre Dame’ skrevet af Victor Hugo i 1831. Adskillige film er baseret på denne bog. 

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet blev bygget for at imponere resten af verden da Paris afholdt Verdensudstillingen i 1889. Resten er historie, som man siger – tårnet er kendt af alle og enhver, og er naturligvis Paris’ mest populære attraktion. Det er næsten et must at besøge Eiffeltårnet på jeres studietur til Paris.

Et par facts: tårnet er 324 meter højt når man regner flagstangen med og har 1665 trappetrin. Det tog to år, to måneder og fem dage at bygge det. Hvert år er mere end to millioner mennesker oppe i tårnet enten via trapperne eller med elevatoren.

Louvre (og Mona Lisa)

En sikker seværdighed på jeres studietur til Paris med fagligt indhold, er muséet Louvre. Her hænger værker fra alle de store kunstnere lige fra Leonardo da Vinci til Claude Monet. Et besøg på museet kræver traditionelt en del ventetid i kø, men når man først træder ind i den store forhal, er ventetiden en saga blot.

Oprindelig var Louvre et palads, men i dag er det et kæmpemæssigt museum med antikviteter og både klassisk og ny kunst og et klassisk besøg på studieturen til Paris. Bl.a. er det her man finder Leonardo da Vincis berømte maleri Mona Lisa. Pyramiden af stål og glas ved indgangen til Louvre udgør en flot kontrast til det gamle barok-klassiske palads, og både denne pyramide og museet generelt har opnået fornyet fokus de seneste år takket være den verdensberømte bestsellerroman (og film) ’Da Vinci-koden’. Louvre er så stort, at man bør afsætte et par dage for at nå det hele.

Triumfbuen

Triumfbuen ligger på Charles de Gaulle-pladsen. Opførelsen af Triumfbuen blev sat i gang af Napoleon for at fejre sejren ved Austerliz i 1806, men blev dog ikke færdig før 1836. Under Triumfbuen ligger de ukendte soldaters grav fra Første Verdenskrig. Hvert år på årsdagen for våbenstilstanden 11.november 1918 lægger den franske præsident en krans på graven til minde om ofrene i Første Verdenskrig. Hele 12 brede veje mødes ved Triumfbuen som en stjerne, og pladsen hed da også frem til 1970 Place de l’Etoile, Stjernepladsen.

Grand Arche

Grand Arche de la Défense er en moderne kontorbygning inspireret af Triumfbuen. Det er muligt at komme op i den store bygning, og gennem de kæmpemæssige panoramavinduer kan man i en nøjagtig lige linje se hele vejen ned ad Champs-Élysées, gennem den gamle Triumfbue og videre. En sand perle. Grand Arche er den nye triumfbue og et spændende besøg på jeres studietur til Paris. Den ligger i La Défense-distriktet og indeholder kontorer, konferencerum og udstillingshaller. Grand Arche er lavet af beton og glas og er mere end 110 meter høj og 106 meter bred. Den blev bygget efter en arkitekturkonkurrence i 1982. Grand Arche ligger for enden af den historiske akse, som starter ved Louvre og går i en lige linje via Concorde-pladsen langs Champs-Élysées og triumfbuen til La Défense.

Sprogskole på studieturen til Paris

I Paris tilbyder vi, at I kan komme på sprogkursus på sprogskolen FAYLI (French As You Like It). Sprogskolen er beliggende centralt, ikke langt fra Seinen, i fjerde arondissement: I umiddelbar nærhed finder I både Bastillen og der er kort gå-afstand til Notre Dame.
Det er perfekt at lære at snakke fransk på jeres studietur til Paris. French As You Like It er en anerkendt fransk sprogskole, der skræddersyr franskundervisning til alt fra enkeltpersoner til både mindre og større grupper. Jeres program bliver tilrettelagt ud fra jeres øvrige skema på studieturen og ud fra de studerendes interessefelt.

Sprogskolen har to store klasseværelser til rådighed, hvor der i hvert klasseværelse er plads til 35 elever, og yderligere syv mindre klasseværelser med plads til 8 elever i hver. Det mest populære undervisningsformat er dog, når I modtager undervisningen rundt omkring i Paris. Her er mindre grupper på 5-6 elever ledsaget af deres underviser. De studerende besøger lokale markeder, shoppingsteder samt både kulturelle og historiske områder.

De studerende får følgeskab af erfarne franskundervisere, der alle er født og opvokset i Paris. Underviserne giver et dermed værdifuldt indblik i den parisiske livsstil og kultur, og sætter sproget i lokal kontekst.

Der vil blive serveret lette snacks på sprogskolen undervejs i undervisningen for at holde eleverne friske og skarpe. Derudover er der Wi-Fi og gratis kaffe og te, ligesom I kan få adgang til tablet-computere samt al den hjælp og support I har brug for.

Et sprogkursus i fransk er en sjov, lærerig og hyggelig aktivitet på studieturen til Paris.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.