{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Den Argoliske Halvø er et paradis for alle, der holder af arkæologi. Regionen var det mykenske imperiums magtcentrum fra 1600 til 1200 f.Kr. Turen kræver en hel dag og vi foreslår følgende program:
Start dagen med at gøre stop ved Korinther-Kanalen, der forkorter søvejen fra Patras til Piræus med ca. 200 sømil. Korinter-kanalen er 6,3 km lang, 25 m bred ved landlinjen og 8 m dyb. Den 6 km brede landtange, Isthmus, er Peloponnes eneste forbindelse til fastlandet. Besøg herefter Ancient Korinth, som var en af oldtidens betydeligste handels- og kulturcentre, med handel af aromaer, olie og vin til hele verden.
Tag derefter videre til Mykene og besøg det berømte ruinområde, beliggende mellem de to bjerge; Agios Ilias og Zara. Udgravningerne i Mykene blev indledt i 1874 og gravfundene er opdelt efter storhedstiden. Besøg her bl.a. Kong Agamemnons grav og Mykenes ”Akropolis” med Løveporten. Fra ruinområdets top er der en smuk udsigt ud over bjergene.
Efter besøget kan I spise frokost i Náfplion, der ligger ved Den Argoliske Bugt med udsigt til Arkadiens bjerge. Náfplion var Grækenlands første hovedstad og her kan man også se den gamle, venezianske fæstning Burtzi. Náfplion er en meget charmerende by, omgivet af en smuk natur. Gå ikke glip af udsigten fra havnen - den er absolut formidabel.
Slut dagen af i Epídavros, der ligger 30 km fra Náfplion mellem De Argoliske Bjerge. Epídavros var antikkens luksus-kursted. De lokale præster forstod at kombinere det milde klima mellem de skovklædte bjerge, med psykoterapi og medicinsk behandling. Også Epidavros velbevarede teater, opført ca. 400 år f.Kr. med plads til 14.000 tilskuere, indgik i helbredelsen. Ved at betragte tragedierne, opnåede patienterne nemlig sjælelig renselse. Det gamle teater i Epídavros er en fantastisk oplevelse, og det er meget berømt for sin utrolige akustik. Man forbløffes ved synet af det store bygningsværk, som er så intelligent udtænkt, at akustikken er helt perfekt – og det uden brug af moderne tekniske hjælpemidler overhovedet. Teatret ligger under åben himmel med udsigt til bjergene, og en koncert her ville være en utrolig smuk oplevelse.
Afgang fra jeres hotel er ca. kl. 07.30. Retur ved hotellet ca. kl. 18.30.
Prisen er for en engelsktalende guide.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.