{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hverdagen for en græsk skoleelev er lidt anderledes i forhold til danske. De fleste græske elever møder om morgenen til almindelig skolegang. Derudover får flere elever privatundervisning i eftermiddags- og aftentimerne, samt standpunktsprøver i weekenden. Formålet er, at opnå adgang til universiteterne. I vil få en rundvisning, samt mulighed for at tale med eleverne. Besøget giver indblik i det græske skolesystem og I vil kunne forholde jer til forskelle og ligheder sammenlignet med at gå i skole i Danmark. Vi har kontakt til skoler, hvoraf de fleste ligger i centrum af Athen, så der er mulighed for at benytte offentlig transport til skolen. Der kan dog være nogle skoler, hvor det vil være nødvendigt med busleje.
Venligst bemærk, det græske skoleår først starter i september, hvorfor besøg i perioden juni til september ikke kan gennemføres pga. sommerferie.
Tillæg pr. person 39 DKK

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.