{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

En hel unik attraktion og samtidig et meget relevant udflugtsmål for skolegrupper. Udflugten handler ikke kun om minedrift, men også om græsk lokalhistorie, der i denne forbindelse bliver levendegjort. Rundvisningen starter med en introduktion i det specielle maskinelle udstyr, der anvendes til minedrift. Her gennemgås både moderne og ældre tids udstyr. Herefter kommer I ned under jorden, ned til Mine Gallery 850.
Undervejs bliver I også taget med tilbage i tiden, da turen foregår i det gamle tog, Vagonetto, som blev brugt af minearbejderne for over 30 år siden. Velankommet til minen fortsætter turen til fods. På jeres færd gennem Mine Gallery 850, ser I hvordan udvinding af bauxit (aluminiummalm) har foregået gennem tiden. Ved hjælp af special effects, bliver I på meget levende vis ført tilbage i tiden, til vilkårene for datidens minearbejdere. Her får I et indblik i deres hårde slid, særlige jargon og deres stærke sammenhold.
Rundvisningen varer ca. 1 time i alt, hvilket giver jer mulighed for også at besøge andre kendte steder i området. Vagonetto Mining Park er beliggende ca. 2,5 times kørsel fra Athen.
Vagonetto er:
· Spændende – I kommer under jorden til et anderledes studiebesøg.
· Lærerigt – I får indblik i minens historie og minearbejdernes hårde arbejdsliv.
· Informativt – I lærer trin for trin den tekniske proces bag udvinding af bauxit.
Prisen er for en engelsktalende ledsager.
Heldags busleje max 39 personer DKK 5.115
Heldags busleje max 50 personer DKK 5.717
Entre: DKK 160

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.